Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alessia90

Jestem tak wściekła

Polecane posty

Gość alessia90

Mój facet był jako ratownik-wychowawca w Hiszpanii na obozie z młodzieżą, wrócił tydzień temu. Wszystko pięknie ładnie, ja dziś wchodzę na facebooka a tu jakaś 18 letnia obozowiczka oznaczyła go na kilku swoich zdjęciach, w tym na jedym jest u niego jakby na barana i obejmuje go za szyję....wściekłam się....nie odzywałam dziś do niego, dopiero sam napisał, a że odpowiadałam półsłowkami to zadzwonił i pytał czemu zła jestem...powiedziałam, że jak nie wie to niech się zorientuje i dopiero zadzwoni i się rozłączyłam. Za chwile znowu zadzwonił i skulonym głosem zapytał czy mu to wytłumacze, zapytałam czy był na necie dziś, odpowiedział, że tak, na co ja "zorientuj się w takim razie dokładniej, bo jestes inteligentnym facetem, a teraz nie mam ochoty z Toba rozmawiać" i się rozłączyłam...nie odzywa się do tej pory...Chyba nie przesadziłam?

Gość valentinad
i dobrze zrobiłaś, troche chyba za dużo sobie pozwolił.

Gość malina97889
Też bym się wkurzyła, ale zachowanie typu "domyśl się" to straszna dziecinada. Ja stawiam na szczerą rozmowę czy nawet awanturę, ale od początku tłumaczę w czym jest problem. Nie znoszę pretensji na zasadzie "domyśl się co zrobiłeś/aś" i trzask słuchawką. Koleżanka w podstawówce tak robiła i doprowadzało mnie to do szału:)

Gość dagusiaaa
takie małolaty mogą się chwalić znajomością ze starszym -to normalne. może się do zdjęcia ustawił. one mają ubaw , a on to zlewa byle miec spokój.

Gość valentinad
Napisałam żeby się domyślił, bo po tym jak powiedziałam żeby sobie Facebooka przejrzał dokładnie nadal mówił że nie wie o co chodzi...idiotę zgrywał.

Gość dagusiaaa
może po prostu nie widzi w tym nic złego, bo do tych zdjęć na prawdę tylko pozował. skoro się ich nie wstydzi tzn, że nie miał nic niecnego w głowie kiedy były robione. to dobrze w sumie.

Gość gość
Magia internetu. I co on teraz ma zrobić? Zaskarżyć małolatę? Wykasować konto? Odznaczyć się? Poprosić o usunięcie? Ale dlaczego ma wdawać się w dyskusje z małolatą i prosić ją o to, bo jego dziewczyna jest zła. Upokarzające trochę, przyznać się, obcej osobie, że fotka robi problemy w związku. Nie powinien wdawać się w zbyt bliskie relacje, ale może zwyczajnie chciała mieć pamiątkowe zdjęcie i to była chwilowa poza z ulubionym wychowawcą jaki miał dobry kontakt z młodzieżą. Jeśli on się nie domyślił o co chodzi, to znaczny, że nie ma nic na sumieniu.

Gość dagusiaaa
dokładnie, nie wkurzaj się na niego bo w taki sposób to tylko bajki Ci w stresie nawymyśla. a jak nie kojarzy o co chodzi to jest czysty. znam reakcje facetów ściemniaczy, znam rózne sytuacje niestosownych zdjęć... ale to co piszesz to nie jest nic strasznego więc luz. JEST DOBRZE :*

Gość gość
Powiem Ci tak moja bratanica wrzuciła zdjęcie z moim chłopakiem. Dlaczego? Pewnie dlatego, że jest starzy, przystojny, dla szpanu. Przecież "dobrze jest mieć starszych znajomych". Zresztą sama robiłam im to zdjęcie. Nie ma co robić z igły widły ;) Objęcie do zdjęcia czy głupie pozy są normalne nawet gdy robi się fotografię z znajomymi. Młoda może miała głupotki w głowie, masę energii więc przyjeła taką pozycję do zdjęcia. Problemem byłyby inne pozycje i więcej wspólnych zdjęć.

Gość gość
hahha lol tak to ja akurat mam ;D

Gość dagusiaaa
hehhehe :) to wiele kobiet tak ma ;) rozmuiem flustrację na widok zdjęcia, tzn tylko że albo bardzo Ci na nim zależy, albo mu nie ufasz i Cie wkurw... Tak czy siak robienie mu jazdy w niczym nie pomoże.

Gość alessia90
Ufam mu...ale 6 letnie dziecko czy bratanica to nie jest powód do złości, ale wysoka, szczupła blondynka która na 18 lat nie wygląda to juz chyba tak...napisał mi przed chwilą smsa "Dobrze sie zastanów" a podkreslam ze nie powiedzialam o co mi chodzi..ale pewnie sie domyslil i bedzie chcial odwrocic kota ogonem

Gość dagusiaaa
alessia90- wkurzając się na niego teraz pokazujesz brak zaufania do niego, swoje kompleksy.. nic pozytywnego. wyjdź z tego z twarzą jakoś! nie zaskoczyłaś go tą informacją więc teraz tak na prawdę to wasza rozmowa będzie juz tylko teatrem, każdy swoją kwestię wcześniej zaplanował.

Gość gość
miałam taką sytuację, potem przylazł z przeprosinami