Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość01

ciąża bez wytrysku

Polecane posty

Gość gość01

witam. heh wiem kolejne głupie pytanie zadawane na tym forum. ale myślę że pomożecie rozwiać moje wątpliwości. otóż wczoraj robiłam to z chłopakiem. bez zabezpieczenia. tak moze z minutę może z dwie. nie więcej. ale wytrysku wgl nie było. ani we mnie. ani potem na zewnątrz ani wcześniej przed stosunkiem. jeżeli coś to tylko ten preejakulat. ale znów moj chlopak twierdzi że czegos takiego nie ma. nie wiem czy zmysla czy cos. chciałam zapytać czy jest sens wydawania pieniędzy na test czy na prawdę nie mam sie czym przejmować? ostatni okres miałam 18 sierpnia i skończył sie 20..i niby wczoraj też troche poleciało ale już mało co. z góry dziękuję wam za pomoc i przepraszam za nerwy :/

Gość gość
Na pewno jest sens wydawania pieniędzy na zabezpieczenie, stosowane od poczatku do konca stosunku. Tyle w temacie.

Gość gość
Ile razy jeszcze będziesz o tym pisać ???!!!!!!!!!!! TAK JESTEŚ W CIĄŻY MNOGIEJ...

Gość gość01
ehh.. czyli po prostu mam schizę ?

Gość gość
Za każdym razem jak zaczynasz się zabawiać ze swoim chłopakiem pomyśl o tym jak potem schizujesz na kafeterii ...może to cię ostudzi ...

Gość gość01
no wiem. ale zwykle czlowiek nie mysli o konsekwencjach.. po prostu się boję czy niczego nie odwaliliśmy. a co z tym preejakulatem? może zapładniac? zdania są niby podzielone na ten temat..

Gość gość
To idz do gina po tablety ,zastrzyk,plaster itp. dodatkowo wsadz se globule przed stosunkiem i jemu gumę na pałę...

Gość gość
proszę o odpowiedź na pytanie. jest się czego bać?

Gość gość
2013-08-22 14:44:47 [zgłoś do usunięcia] gość01 no wiem. ale zwykle czlowiek nie mysli o konsekwencjach.. po prostu się boję czy niczego nie odwaliliśmy. a co z tym preejakulatem? może zapładniac? zdania są niby podzielone na ten temat.. No i tu się bardzo myślisz. Zwykle człowiek z minimalną chociaż inteligencją i poczuciem odpowiedzialności myśli o konsekwencjach, dlatego sie zabezpiecza. A wy odwaliliście seks bez zabezpieczenia. Odpowiedź na twoje pytanie - tak, jest się czego bać, zawsze kiedy współzyjesz bez zabezpieczenia mozesz zajsc w ciaze.

Gość gość
no ale bez wytrysku?:(

Gość gość
Bedziesz pytac tak dlugo, az ktos napisze to co chcesz usłyszec?

Gość gość01
nie o to chodzi. po prostu się pytam. chce szczerych odpowiedzi

Gość gość
Więc zapytaj mamusię

Gość gość01
to nie jest śmieszne..

Gość gość
Dziewczyno straszą cię :/ następnym razem się zabezpiecz a teraz nie masz się czego bać jest bardzo bardzo bardzo małe prawdopodobieństwo że zaszłabyś w ciąże bez wytrysku, ten preejakulat niby jest i ma jakieś plemniki ale w praktyce to wiele wiele par uprawia seks przerywany czasem przez lata a nie zachodzą w ciąże mimo iż są płodni :) głowa do góry a następnym razem nią rusz i się zabezpiecz

Gość gość01
oo dziękuję że chociaż Ty się nie nabijasz. naprawdę mam teraz wyrzuty ale co z tego skoro już to zrobiliśmy. mój chłopak też załuje. lepiej jest wydac te pare zł na gumki niż potem sie wkopać.. rozumiem. ale i tak już po fakcie ;/ ogólnie to myślę że nie powinno nić się stać. nie było wtrysku ani przed ani w trakcie ani po. ale i tak jest ten strach ;(

Gość gość
tak, w tym płynie przed wytryskiem są plemniki ale raczej jest ich za mało zeby zajść. Aha i nie pisz "ale zwykle czlowiek nie mysli o konsekwencjach.." - chyba taki człowiek jak TY i nie myśl że każdy jest taki infantylny i naiwny jak TY więc nie porównuj nas do siebie

Gość gość
To jest śmieszne ! Ile do jasnej k...y ty masz lat ?Twoja matka wie,że się bzykasz ? Jak się chce w życiu cokolwiek robić to trzeba się do tego solidnie przygotować !!! Poczytaj o gumach,tabletkach ,konsekwencjach itp.Dajesz d**y drugiemu szczeniakowi a potem wrazie czego płacz bo niechciana ciąża...Osobiście życzę ci byś wpadła

Gość gość01
no spoko.. po prostu tak napisałam. nie musisz wyjeżdżać

Gość gość
co z tego że tam jest mało plemników jak do zapłodnienia potrzebny jest JEDEN. I zdarzają się takie przypadki - bardzo, bardzo rzadko, ale nie wiadomo czy autorka nie będzie takim przypadkiem.

Gość gość01
prosze przestań ..:(

Gość gość
ciekawe czy już masz hiv albo innego świństwo :o

Gość gość01
tego się boję.. że albo wirus. albo ciąża :(

Gość gość
ZAWSZE kiedy jest stosunek nie zabezpieczony jest możliwość zajścia w ciążę.

Gość gość01
A czy jest taka możliwość że zaszłam w ciążę z kimś innym, np. w nocy jak spałam, bo śniło mi się że odbywam stosunek? :-O

Gość gość01
tee.. to mój login