Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PattiSth

Fajnie być jednak w życiu brzydką dziewczyną

Polecane posty

Gość PattiSth

Możesz się porządnie wyspać, nie musisz się stroić, możesz robić to, na co masz ochotę i nie dbać o to, czy komuś to pasuje, masz full czasu, żeby skupić się na swoim życiu, a gdy już kogoś poznajesz, wiesz, że nie patrzy na Ciebie wyłącznie przez pryzmat wyglądu i że naprawdę możesz liczyć na pełną akceptację.

Gość gość
:D i na kosmetykach znac się nie musisz i malować się nie musisz bo i tak i tak kaszalot :D

Gość PattiSth
No, dokładnie :D Same plusy :D Możesz nosić cały dzień stare dżinsy i flanele, z rozwianymi włosami i w trampkach i mieć w d***e co o Tobie myślą :D

Gość gość
dokładnie tylko siedzieć w książkach i psychopacieć :D :classic_cool:

Gość gość
kolejny plus - nie masz szans na chlopaka, wiec zaden jelop nie zanudza cie swoim towarzystwem

Gość gość
nie ma tez obawy ze trafi się na melego piotrusia

Gość dagusiaaa
nie ma brzydkich dziewczyn, są tylko niezadbane.

Gość PattiSth
Eee, tam. Kto psychopaci, ten psychopaci :D Ja tam uwielbiam literaturę, ale za młoda jestem, żeby marnować się w czterech ścianach. Wolę powłóczyć się po mieście, iść na koncert, do kina, pojeździć na rowerze, pograć na gitarce "Pasażera" Iggy'ego Popa ;)

Gość PattiSth
Jak już zanudzają, to przynajmniej normalne chłopy, a nie zarozumiałe gogusie, którym wydaje się, jacy to oni są och, ach.

Gość gość
na dwóch chwytach ? :D szał.

Gość gość
PattiSth Jak już zanudzają, to przynajmniej normalne chłopy, a nie zarozumiałe gogusie, którym wydaje się, jacy to oni są och, ach. xxxx Ci gogusie są raczej och ach skoro tak na nich lecicie.

Gość PattiSth
Total szał :D

Gość fajtłapa
Tak wlasnie sie oszukuja brzydkie, zakompleksione kobieki, ze w pojedynke lepiej, przyjemniej. To jest oszukiwanie samego siebie zeby sie poczuc lepiej

Gość gość
zaczynam cie lubisz niescescie tak przez współczucie :)

Gość PattiSth
Mów za siebie. Jestem wychowana na porządnych chłopach takich jak Syd Barret, Ozzy Osbourne, Tom Waits, Robert Plant, Nick Cave czy Iggy Pop, a nie na tych wymoczkach, którzy teraz niby robią furorę.

Gość PattiSth
To jest dostrzeganie w samotności plusów. Niektóre panny czekają na księcia z bajki w domowym zaciszu i marnują sobie przez to życie. Mnie mój gorący temperament na to nie pozwala. Wolę urozmaicać sobie czas i cieszyć się tym, co mam. A mam wiele.

Gość gość
Co jest złego w oszukiwaniu samego siebie? Wszyscy oszukujemy i jesteśmy oszukiwani od zawsze. Nic specjalnego. A jak pozwala jej lepiej spać to jak najbardziej pozytywna rzecz. Tym marudnym kafeteryjnym prawikom przydałaby się solidna dawka kłamstwa, żeby się w końcu zamknęli, ale takich niezawisłych arbiterów prawdy nic nie ruszy:)

Gość gość
za 40 lat juz nie bedzie tak kolorowo jak bedziesz stara i samotna 🖐️

Gość gość
Ja na wyglad nie narzekam a też nie poświęcam na to dużo czasu, reszta się zgadza. Nawet zalozylam dzisiaj topik o tym że bycie ładną nie jest wcale takie kolorowe ach i och ;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zgadzam sie z autorka. Bycie pasztetem chroni przed namolnymi , sliniacymi sie facetami , pozwala tez przzyc rozkosz bycia traktowana jak czlowiek a nie tylko jak d**a z cyckami. A jak pasztet chce kogos poderwac to i tak zrobi wszystko aby go zainteresowac seksualnie iec nic nie traci.