Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAKA KSIAZKE jej polecicie

JAK POMOC osobie tak SKRZYWDZONEJ PRZEZ LUDZI

Polecane posty

Gość zepsuci zgnili ludzie w srodku
Dla mnie brzydki człowiek to taki, który w określeniu do drugiej osoby używa określenia "pasztet".

Gość gość
tak ,bardzo żałuje że nie trafiłam na fajne książki by sobie pomóc ,na terapie u psychologa sie nie zdecydowałam ,zresztą kto wie na jakiego trafimy ,gdyby był super i pomógł mi wcześniej na pewno nie zrobiłabym tyle błędów w życiu ,bo na początku to jeszcze wyglądało to tak ze samą siebie nienawidziłam ale teraz już kocham siebie taką jak jestem

Gość cola cocoa
Może książkę tego kolesia bez rąk i nóg? Świetne ma filmiki na you tube http://www.youtube.com/watch?v=mX5JfQgQcOU, książka nazywa się brz rąk, bez nóg, bez ograniczeń Koleś jest korpusem z głową, ludzie na pewno na niego się gapili. Opowiada jak pogodził się z tym jaki jest i takie tam.

Gość gość
uważam że w każdym człowieku ze względu na urode jest piękno ,każdy ma w sobie coś dobrego i fajnego,tylko czasami nosimy maski i nie każdego zapraszamy by mu to pokazać ,uważam też ze to niedojrzałość na dzielenie ludzi według urody czy brzydoty

Gość takze czestoMam mysliSamobojcz
Witam Was Polowe mojego zycia zmagam sie z bliznami- duzymi potradzikowymi ,ktore oszpecaja mnie.. probowalam je zlikwidowac jednak nic nie pomoglo Bardzo trudno mi z tym zyc ,tym bardziej ze ludzie potrafia byc okrutni.. Tyle razy smiano sie ze mnie co mam na twarzy,mowiono mi niemile slowa..tylko jedyny Bog wie ile wyplakalam przez to lez.Nie potrafie sobie z tym poradzic nie potrafie zaufac mezczyznie ,a tak bardzo chcialabym byc kochana ;( bardzo chcialabym miec szczesliwa rodzine ,czasami mam wszystkiego dosc i przychodza mi glupie mysli do glowy,zeby popelnic samobojstwo ,wtedy bede miala spokoj nikt mnie juz nie urazi z powodu moich blizn na twarzy,nikt nie bedzie z tego powowdu drwil ze mnie,zartowal co tak bardzo mnie boli rani mnie niesamowicie tym bardziej ze jestem osoba bardza wrazliwa..Nie potrafie z tym zyc naprawde nie mam juz sil ,jestem samotna nie chce wychodzic ,boje sie ze znow ktos mnie zrani ,bedzie sie przygladal mojej wadzie-bliznom ktorych nie mozna schowac,niesktore wady mozna zakryc ,takie blizny na twarzy niestety nie schowa sie..

Gość wole nieoszlifowany diament
co z tego ze jablko z zewnatrz ladne ,jak w srodku zepsute zgnile popsute.. PIEKNO trzeba potrafic dostrzec,wole nieoszlifowany diament :)

Gość nie wiesz co spotka cie jutro
Kazdy czlowiek zbrzydnie zestarzeje sie nikogo nie ominie i zaden czlowiek nie wie co go spotka w zyciu za jakis czas :)

Gość Serce nie ma zmarszczek
Serce nie ma zmarszczek ,ono ma blizny :)

Gość gość
wiem co czujesz,mój mąż ma łuszczyce ,może to nie to samo ale naprawde uwierz jak stoimy nieraz w kolejce to ludzie stoją za nim w pewnej ,bezpiecznej odległości tak jakby łuszczycą można sie było zarazić na odległość ,brak edukacji w ludziach o chorobach i brak kultury skoro sie gapią bezczelnie i brak tolerancji

Gość gość
Bo ludzie nie mysla co robia i mowia a potem takie sa tego konsekwencje.Czlowiek dla czlowieka wilkiem.

Gość gość
Mialo byc czlowiek czlowiekowi wilkiem.

Gość gość
niektorzy ludzie to wogole niewyedukowani sa..

Gość gość
wiesz co mnie pomogło to co zobaczyłam w Jego oczach ;) a że trochę się pomyliłam no nic teraz MYŚLĘ że jestem piękna , mądra i dobra trzymaj się Mała powodzenia 🌻

Gość gość
czlowiek niszczy czlowieka

Gość dlaczegoLudzie dokuczaja innym
dlaczego ludzie sa tacy? dokuczaja innym wysmiewaja innych wytykaja im wady nabijajc sie...

Gość gość
wojkiewicz ty suko, spotka cie kara!!! chwalilas sie dzinsami, nasmiewalas sie z biednych, a sama bralas konserwy z opieki na swieta! za te 6 lat meki, psychicznego nekania, ponizania, zaplacisz za to i wy wszyscy!!! ty kurwo, ja ci nic nie zrobie, niech cie spotka zasluzony los!!! karma wraca, pamietajcie!!!!

Gość dlaczegoLudzie dokuczaja innym
naprawde nie rozumiem dlaczego ludzie krytykuja innych wytykajac im wady wyzywajac wysmiewajac od brzydkich..jak sami nie sa tacy piekni ,idealni..:)

Gość gość
wiesz dlaczego?bo sami mają pełno kompleksów i myślą ze jak kogoś poniżą to będą lepsi ,lepiej sie czują ,to takie wampiry energetyczne

Gość dlaczegoooooooo
dokladnie ,udaja jacy to oni cool..a tak naprawde w glebi duszy zakomplesieni .. i wyszukuja tylko wad w innych tym zyja.. wtedy lepiej sie czuja ,dowartosciowuja

Gość gość
dokladnie sami nie sa idelani ,piekni ,ale wiecznie wytykaja innym wady...