Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz chce kupic za duzy samochod

Polecane posty

Gość gość

jak sie poznalismy maz mial samochod opel omega 2002 - byl dla mnie zdecydowanie za duzy, wiec kupilismy wspolnie skode octavie z 2008. teraz maz stwierdzil ze samochod jest juz 5 letni i trzeba sie go pozbyc. chce kupic mercedesa e klase albo vw phaeton. przeciez to sa ogromne kolumbryny! nie dla kobiety! jak przemowic temu glupkowi do rozumu?

Gość gość
czyżby miał małego ???

Gość gość
bo lubi duze samochody? :D no nie wiem czy to dziala w ten sposob, faceci chyba inaczej na to patrza. maz ma 186 cm wzrostu i jego ... nie jest najwiekszy, ale maly tez nie jest :D

Gość prawictwo pospolite125
wiewagena lepiej niech nie kupuje

Gość gość
chciałaś się pochwalić, co?

Gość gość
Duży jest bezpieczniejszy i więcej zakupów zmieścisz

wieśwagena lepiej niech nie kupuje

Gość gość
22.08.13 x chwalic sie samochodem? pewnie masz jakis kompleks :D tak tylko pytam, bo jak zobaczylam ze ten phaeton ma najmniej 3.2 litra to pewnie samo oc bedzie za duze...

Duży jest bezpieczniejszy i więcej zakupów zmieścisz nie ma bezpiecznych samochódw przy prędkosci powyzej 90 km/h

Gość gość
Całkiem bezpiecznych nie , ale duży będzie bezpieczniejszy od małego np. matiza

Gość Narzeczona11
przynajmniej CI o tym mowi. Moj narzeczony pojechal ze swoim ojcem i tak poprostu kupili porsche, znaczy przyszly tesc kupil jemu. O wszystkim dowiedzialam sie juz dawno po fakcie

bywa i tak .. Ale porsche to gówno .. nie nadaje sie na polskie dziurawe drogi ..

Gość gość
problem w tym, ze nie podobaja mi sie tak duze samochody jak omega, phaeton czy jakis mercedes. jestem niska i drobna, bardzo podoba mi sie astra ta nowsza, ok 2005 roku, vw polo, albo jakas fabia :P gdybysmy mieli wiecej kasy to facet by sobie kupil ten 5 metrowy samochod, a mi cos mniejszego :(

Gość gość
tak mój mąż też pojechał ze szwagrem i też kupił samochód bez uzgodnienia ze mną. Oczywiście kupując samochód myślał, że będę zachwycona, że to idealne auto do mnie a ja niestety niezbyt byłam zachwycona takim autem. Po pierwsze samochód nasz jest dla ludzi moim zdaniem bogatszych niż my, poza tym ja wolę małe auta. Owszem piękny samochód mamy, ale on kompletnie do mnie nie pasuje. Wolę zasuwać 15 letnim fordem eskortem mojej mamy niż volvo s80

porsche to sportowe auto ma sztywne zawieszenie .. Nie nadaje sie na drogi inne niz autostrady. Na polskie drogi to SUV albo jakies kombi będzie dobre ..

Gość gość
ja też bym wolała mniejsze auto na przykład volvo c30 chyba jakoś tak a nie rządówkę. Czuję się w tym volvo s80 jak wariatka,

Gość Narzeczona11
troche to zenujace ale on przyjechal tym samochodem a ja zaczelam plakac. Bylam wkurzona ze nic mi nie powiedzial, wkoncu jestem jego narzeczona!! a porsche ma terenowy, byli w salonie i jakis testowy za jak to on powiedzial okazala cene udalo im sie kupic.

takze twój narzeczony zaliczył wtope .. Ale ludzie popełniają błędy w zyciu ..

Gość gość
ale ostatnio mąż się wyprowadził i zabrał samochód ( ponoć go w prezencie dostałam) i znowu jeżdżę fordem eskortem

Gość gość
Nie pisalas juz czasem kiedys o tym S80? Mi sie bardzo podoba, szczegolnie I generacja, jeszcze z troche kanciatym tylem :classic_cool: Ale ja sie wlasnie lubuje w duzych sedanach (tak, mam malego c***a).

Gość gość
nie wiem nie pamiętam czy pisałam być może, mi się podobają duże samochody, ale lubię na nie popatrzeć, nie pasuje do mnie takie auto (ponoć wyglądam w nim dobrze), ale to nie dla mnie. No ale problem z głowy auto skonfiskowane przez męża.

Gość gość
on kupił 4 letniego, czułam się w nim jak biedny tusk ze swoją świtą

Porsche to rzeczywiscie gówno .. Oni walą największą marże na te samochody .. //www.biztok.pl/Z-tych-aut-producenci-wyciskaja-najwyzsze-marze-zobacz-ranking-superdochodowych-aut-s8664/foto_4 to znaczy najwięcej zarabiają na kupującym

Przepłacił 40 tys zł .. Mógł kupic subaru forester zamiast porsche cayenne .