Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o jakich ludziach myslicie o chcialabym ja jego poznac przyjaznic sie z nim nia

Polecane posty

Gość gość

Czy kiedykolwiek tak o kims pomysleliscie ? Ze fajnie by bylo ja/jego poznac? Zauroczył was wygląd/ jakaś umiejętność /charakter? a moze wszystko naraz?

Gość niestetywyglad wygrywa
byl kiedys program o tym jak pewien facet umawial sie kolejno z 3 dziewczynami i mial zadecydowac czy woli kolejna randke z nia czy kase 1.szara myszka, b. szczupla i malomowna, powiedzial ze beznadzieja, wybiera kase 2.wesola, inteligentna, interesujaca grubaska z ktora mu sie swietnie gadalo powiedzial ze wspaniala dziewczyna, ale nie dla niego, bo wyglad nie halo, woli kase 3.b. ladna, zagadywal ja intensywnie a ona odpowiadala polslowkami i na tym polegala rozmowa, powiedzial potem ze o takie marzy i pragnie sie z nia spotykac, tylko ze ona nie chciala Moral?wystarczy wygladac, osobowosc mozna schowac do kieszeni jesli sie nie ma wygladu

Gość gość
Wyglad przeciez na dlugo nie starczy.. Chyba że bedziesz sie na nia/niego tyllko patrzyl/a

Gość gość
tak. sekretarka w firmie w ktorej pracuje. piekna, inteligetna a przede wszystkim przebojowa. wiele bym sie mogla od niej nauczyc. niestety takie jak ona nie przyjaznia sie z takimi jak ja