Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam prawo mieć żal do matki

Polecane posty

Gość gość

o to że gdy byłam dzieckiem molestowała mnie? takk chyba można to nazwać, obmacywała mnie nie moge stłumić w sobie nienawiści a jednocześnie chciałabym sie tego pozbyć

Gość gość
Jak najbardziej masz do tego prawo.

Gość gość
Jestem na tak

Gość gość
to jedyne miejsce któremu moge sie wyżalić :o mam 20 lat, gdy byłam małym dzieckiem matka obmacywała mnie w miejscach intymnych i po piersiach, dzisiaj związała sie z kobietą :o mam wstręt do niej i lęk gdy facet w ogóle mnie dotknie :o

Gość gość
robiła to dla niby zabawy, dlaczego mi to zrobiła? kiedyś myślałam nawet że tak robią wszystkie matki nie miałam żadnego innego wzorca w rodzinie dzisiaj matka gustuje w kobietach, kim ja dla nie w ogóle byłam? :o mam prawo jej nienawidzieć?

Gość gość
Tak, masz pawo bo wyrządziła Ci dużą krzywdę. Nie wiem jednak czy ktoś tutaj potrafi Ci pomóc

Gość gość
ona uważa że powinnam ją szanować i ja jestem wyrodną córką :(

Gość gość
A powiedzialaś jej kiedyś otwarcie że pamiętasz co robiła? Powinnaś wykrzyczeć jej że najzwyczajniej w świecie cię molestowala, że to było obrzydliwe i ma wpływ na twoje obecne życie.Może ona żyje w przekonaniu że byłaś mała, głupia, nieświadoma tego co się dzieje i że nic nie pamiętasz?

Gość gość
Poruszasz w rozmowach z nią temat molestowania?

Gość gość
nie powiedziałam jej nigdy o tym, wstyd mi najzwyczajniej jeszcze jakby sie dalsza rodzina dowiedziała :o raz tylko w wielkiej awanturze jej wykrzyczalam ''że jest zboczeńcem i pedofilem'' aż mi łzy poleciały ale ona spojrzała tylko na mnie i chyba nie skojarzyła o co mi chodziło albo udaje, bo dalej mówi że to ja jestem zła, życze jej by ktoś ją zg****ił może zrozumie co czuje do dzisiaj

Gość gość
To napisz list.A poza tym to nie TY masz się wstydzić tylko ona.Co ty złego zrobiłaś?Nic!!!!!! To Ty jesteś ofiarą - ona "matka" była oprawcą. A dlaczego nie zerwiesz z nią kontaktu?

Gość gość
Chciałabym zerwać z nią kontakt bo nie chce tych kłótni ja nie umiem z nią rozmawiać normalnie bo mnie cały czas boli w środku :o ale nie mam pieniędzy ide teraz na studia, gdy je skończe wyniose sie i nawet oddam jej pieniądze za moje utrzymanie :o

Gość gość
moze n a pocieszenie powiem,dobrze ze to ojciec Cie nie molestowal.wyobraz sobie do czego moglby Cie zmuszac jako facet:Oprzepraszam za to porownanie.

Gość gość
wiem, dobrze że nie mam z nim za duzego kontaktu bo chyba bym sie powiesiła gdyby był takim samym zwyrodnialcem :(