Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowany brzydal prawiczek

Myslicie ze warto ryzykowac i brac do cyklu winstrolu jeszcze testosteron

Polecane posty

? To będzie mój pierwszy cykl sterydowy, jestem nie ma co ukrywać osobą nerwową, a słyszałem że po tesciu nie tylko libido strasznie skacze w górę ale i wzrasta agresja (a tu są ze mną coraz większe problemy). Po takim cyklu z kolei (to a propo pozytywów) po takim 4 tygodniowym cyklu przyrosty masy i siły rewelacyjne. Brać się za to?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Wyrzuc to w cholere do kibla i spusc wode. Co to w ogole za idiotyczny pomysl i skad sie bierze ? Co i komu chcesz udowodnic? Sterydy niszcza organizm. Testosteron tym bardziej.

Gość gość
ja brałem deke+winko i zyje ;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
A dziewczyne masz ?

Gość gość
ja ? mialem ale juz nie mam :D nie chce stałych zwiazkow

Gość Zuzanna Amelia ææ
Sa tacy co biora narkotyki i tez zyja. To nie znaczy ze narkotyki sa dobre dla organizmu.

Gość gość
a wistrol to co ? bo ta wasza deka to chyba dianabol

Gość gość
OD sterydow są problemy jesli: - bierzesz je bardzo długo albo robisz ciągle nowe cykle - nie robisz odblokowania po skonczonej ''działce'' Zuzanna wybacz ale jestes ogłupiona przez media i propagande, szybciej umrzesz od papierosów niz koksu. Pakerzy są wbrez pozorom bardzo obeznani w temaci, inteligentni faceci, poczytaj ich wypowiedzi na SFD.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Pakerzy sa jak narkomani. Obeznani w temacie brania , a nie w temacie konsekwencji. I oczywiscie wszyscy ci Twoi pakerzy sa jeszcze mlodzi. Nie truli sie wystarczajaco dlugo. I - nie. Moja wiedza na temat szkodliwosci sterydow nie pochodzi z mediow.

Gość gość
Ja nie zgodze sie z zuzanną co do strasznej szkodliwosci, jedne szkodza bardziej drugie mniej, ale mysle ze nie warto tego brac, sam brałem majac 15 lat, z dnia na dzien bylem coraz ''wiekszy'' ale gdy skonczylem brac wiekszosc zeszła, tak jakby ktos przebił balon, do tego zaczely mi wypadac włosy po 4-5 miesiacach i mam teraz 23 lata i spore zakola , sladow po dawnych mięsniach brak :(

Gość gość
Jak się nie wiek jak brać, albo bierze byle co to tak później jest. Pewnie na mecie byłeś, największym gównie w świecie sterydów, to i efektów utrzymać się nie dało. Jeżeli chodzi o cykl winem i teściem to bardzo dobre połączenie, nie wolno zapominać o innych dodatkach do cyklu sterydowego, żeby później nie było niespodzianek.

Gość fjghjfgh
Metanabol żrą głownie gimnazjalisci bo to jest łatwo dostepne i tanie :O najgorsze gowno to prohormony dostepne w necie legalnie :O zanim zaczną dzialac muszą przejsc przez wątrobe

Gość Zuzanna Amelia ææ
Sterydy zatrzymuja wode w organizmie. Stad takie puchniecie a potem g***towny spadek.

Gość gość
idiotko nie wszystkie zatrzymują wodę :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
2013-08-22 21:31:31 [zgłoś do usunięcia] gość idiotko nie wszystkie zatrzymują wodę XX To co ty akurat zrobisz to mnie malo obchodzi. Mozesz sie napchac sterydami ile wlezie i reszte zycia spedzic jako nie nadajacy sie do niczego pol kaleka. Moze to nawet bedzie dobrym rozwiazaniem bo za takiego zadna dziewczyna sie nie wezmie wiec jest szansa ze zadnej nie unieszczesliwisz. Ale nie wciskaj ciemnoty ludziom , ktorzy maja szanse na normalne zycie w tym normalne zycie seksualne. A o sterydach to poczytaj jakas fachowa literature zanim sie wypowiesz.

Na dziewczynę i tak szans nie mam, ale przynajmniej poczuje się jak mężczyzna będąc dużym facetem, mam tak szpetną twarz, że już teraz nikt mnie nie obraża, bo się po prostu boi. Na razie i tak nie jest źle, bez ostrego koksu mam w takiej łapie 43 cm (fatu mam około 10%, więc niewiele), ale z przyrostami ostatnimi czasy jest słabo, a ćwiczę równie intensywnie jak na początku.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Bo to wlasnie na tym polega. Przyrosty po pewnym czasie sie koncza i trzeba wziac cos mocniejszego , a potem jeszcze mocniejszego i szeszcze mocniejszego. A wtedy napompowujesz sie woda coraz wiecej i coraz wiecej. To tak jak balon. Bedzie coraz bardziej nadmuchany a powloka bedzie coraz ciensza az w koncu peknie. Pomysl o tym. Masz 22 lata ? W tym wieku nie mysli sie o skutkach ktore pojawia sie za 10 lat . A wtedy na pewno bedzie za pozno.

Nie ważne ile mam lat. Bzdury pleciesz, nic nie pęknie. Ja sobie nie wstrzykuje Syntholu. Nie widzę żeby kulturystom koło 40 czegoś brakowało, zwłaszcza zdrowia. Ja kulturystki nie uprawiam a chcę być duży dla siebie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ilu konkretnie znasz tych kulturystow 40, w jakim stopniu ich znasz ? Jestes z nimi na codzien , wiesz jak zyja ? I skad masz dane na temat ich zdrowia ?

A ty ilu znasz takich którym sterydy zaszkodziły? Wiesz, że mój organizm produkuje taki przykładowy testosteron naturalnie? I co? To też mnie zabija? Może mam sobie jądra wyciąć? Media ci namieszały w głowie. Sterydy to żadne magiczne środki, kawa bardziej szkodzi od tego już o alkoholu czy papierosach nie wspomnę .

Gość Ostatni Bezcyklanin
W sumie to zabawne ale chyba jestem ostatnim facetem który wygląd "jakotaki"nie zawdzięcza sterydom;)

Gość oxerma
ja ci powiem tak. to twoje życie i twoja sprawa, tylko pamiętaj że za swoje czyny ponosi się odpowiedzialność.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Oxerma - popieram. Szkoda czasu na tlumaczenia.

Gość Ostatni Bezcyklanin
Tylko że mnie łatwo jest mówić "po chooj ci sterydy" z genetyką "Dawidka"pewnie nie schodził bym z igły ...;) punkt widzenia od punktu siedzenia jak zwykle ;)

Gość Ostatni Bezcyklanin
noo taaak ale to przecież Boookser...zapomniałem! :D