Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrób dobrze

jak wygląda randka z mężczyzną

Polecane posty

Gość zrób dobrze

Witam wszystkich. jestem w słusznym wieku, po rozwodzie próbuje ułożyć sobie życie. Poznałam faceta przez internet, umówiliśmy się, miałam wrażenie, że spieszy się, jest niezainteresowany, po 2 godz. pożegnaliśmy się. On zaraz zadzwonił i podziękował za spotkanie. Potem chciął rozmawiać prze internet. Dalej dzwonił codzienie i kontaktował się przez internet. Dziś znowu umówiliśmy się i powtórka z rozrywki, szybka pizza, a potem zawiózł mnie na jakiś parking i chciał się całować. odmówiłam więc odwiózł mnie do domu. Znowu od razu zadzwonił i powiedział, że jest na internecie i faktycznie jest. Nie mam pojęcia, świr jakiś czy co? Ma ktoś pomysł? Jak zachowują się normalni faceci????

Gość Pirat Dżosz
taj sie zachowują nienormalni, po 1 chciał cie przelecieć po 2 może z kimś już jest po 3 może jest zwyczajnie walnięty ale klasy o ogłady to on na pewno nie ma ;) sorry że tak pisze bo to też ziomal bądź co bądź

Gość zrób dobrze
Facet mnie przeraża, nie rozumiem go. Jest bardzo przystojny. chyba chodzi mu o zaliczenie mnie. I chyba mógłby zrobić to w samochodzie.

Gość gość
100% żonaty

Gość Pirat Dżosz
nie miejsce ma znaczenie a zamiera i konsekwencje ich realizacji, w sumie w związku to sie siebie przelatuje na okrągło i nie ma w tym chyba nic bardzo zdrożnego, ale ciemne zamiary to mi zakrawa na spaczoną psychę

Gość zrób dobrze
też tak chwilami myślę, bo nigdy nie chce spotkac się wieczorem o 20, ale w dzień i trwa to krótko, choć zaraz chce rozmawiac telefonicznie lub przez internet.

Gość zrób dobrze
Kilka razy pytał kogo szukam i czego, odpowiedziałam, że związku z facetem, miłości, i że nie interesuje mnie jednorazowe tourne, on twierdził, że szuka tego samego. Dziwny facet. Może ktoś się jednak jeszcze wypowie?

Gość Pirat Dżosz
może szuka tego samego zaraz po tym jak zostawi żonę, albo nie zostawi heh ;)

Gość zrób dobrze
Pirat, cha, cha, cha. On jednak uparcie twierdzi, że jest po rozwodzie. Wiem, wiem słowa, słowa...