Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Otóż,jestem z dziewczyną około pół roku.Mamy po 19 lat.Oboje się jeszcze nigdy nie kochaliśmy.Powiedzcie co mam zrobić zeby jej nie sprawić bólu,jak to jest z tą błoną dziewiczą?ciężko ją przerwać?głęboko się znajduje?czuć ją w ogóle.Chce zeby ten pierwszy raz był jak najlepszy.Już nie chodzi o mnie tylko o nią.Głupot proszę nie wypisywać bo sprawa poważna.

Gość gość
zadna mi nic nie poradzi?czy same dziewice tu siedzą

Gość nieświadomi się śmieją
dziewice bierze się z rozpędu, musisz wziąść spory rozbieg, bo taka błona jest ciężka do przebicia(grubości i wytrzymałości jest jak piłka do koszykówki)

Gość LilyEvans7897
No i masz tu przydatne odpowiedzi :D

Gość gość
widze ze nic sie tu nie dowiem

Gość gość
zabierasz sie do sexu,ale zielonego pojecia nie masz o narzadach kobiety i jego funkcjonowanoi.Poczytaj troche o budowie kobiety i pozniej zabieraj sie za zabawe w sex:p

Ehh... Nie każda kobiete pierwszy raz boli. Czemu z NIA o tym nie pogadasz tylko pytasz na forum? Badz poprostu delikatny, pamietaj o grze wstepnej zeby wyla rozluzniona, zadbajcie o odpowiednie nawilzenie wtedy bol bedzie mniejszy. Obserwuj jej reakcje a bedziesz wiedzial wszystko.

Gość gość
mam pojęcie o kobiecych narządach,dzieckiem nie jestem,chodzi mi tylko o to zeby jej oszczędzic teo bólu zeby milo wspominala ten pierwszy raz.A ta blonka?poczuję ją?głęboko jest?

Gość gość
a bolało Cię?

Gość gość
błona dziewicza znajduje się przy wejściu do pochwy jak rozchylisz dziewczynie szeroko wargi sromowe i obejrzysz okolice wejścia do pochwy to zobaczysz błonę, ma kolor skóry, przypomina "uszczelkę" o szerokości poniżej 0,5 cm, nie zamyka wejścia do pochwy tylko je ogranicza, to fałd skóry okalający wejście do pochwy, rozerwanie błony najczęściej oznacza jej pęknięcie z jednej strony ("uszczelka" pęka), reszta zostaje i powiedzmy, że sobie "majta"

Gość gość
a to co majta to nie wypadnie podczas sexu???

Gość gość
nie, resztki błony rozciągają się i przylegają do ciała, poza tym wejście po pochwy jest małe, błona jest mała, resztki błony jeszcze mniejsze :D

Gość gość
a przy palcówce mozna ja przerwac