Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieśmiałość

Polecane posty

Gość gość

Powiedzmy,że zrobiłam z siebie idiotkę... pierwszy raz w zyciu zaproponowałam facetowi kawę... a raczej spacer widać było wczesniej,ze mu sie podobam, więc widząc tez to,że facet jest niesmiały wyszłam z inicjatywą... więc zaproponowałam ten spacer, po czym on odpowiedział"ale gdzie na ten spacer"? potem ,że musi sie kimś opiekować, a na koniec ,że on to jest zajety... tylko nie wiem czy mu chodziło,że nie ma czasu,czy jest zajety przez inna kobietę... bo wszystko wskazuje ,że kobiety nie ma... zapytałam czemy sie tak czerwieni, a on na to,ze jest nieśmiały.... czy ja mogłam go do siebie zrazic czy jak?

Gość gość
wiem moze wydawać sie komuś,że to durny problem... ale ja sie kurde zakochałam i to tak juz trwa i trwa...:(

Gość gość
podzielicie się swoimi doświadczeniami?

Gość gość
skoro jest taki nieśmiały, to pewnie sie wstydził zgodzić i dlatego odmówił. Potem pewnie żałował, ale że jest nieśmiały to już zdania nie zmienił, bo pewnie sobie pomysłał, że co Ty teraz o nim pomyslisz? wiem,błedne koło. A on jest az tak strasznie nieśmiały??? Bo są różne rodzaje nieśmiałości. to co ja napisałam, to musi byc chorobliwa niesmiałość. Bo jeśli mu sie podasz to mimo wszystko powinien sie przełamać.