Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężczyzna2213

Jaki facet cię kręci

Polecane posty

Gość Mężczyzna2213

Panie nie wiem czy w dobrym temacie to umieściłem ,ale zadam te pytania. Drogie panie proszę o odpowiedzi: Wiek Pani Wiek Faceta Mężatka Singel 1.Napisz na jakiego faceta zwrócisz uwagę (wyda ci się interesujący) np.: ubranie np.: czarne spodnie, koszula marynarka, fryz, wąsy, buty, broda, chudy ,gruby, z małym brzuszkiem i.t.p a)ubranie -lato -jesień, zima, wiosna. b)fryzura c)wygląd ciała 2.Napisz przy jakim facecie zrobi ci się mokro i fantazjujesz (seks) np.: ubranie np.: czarne spodnie, koszula marynarka, fryz, wąsy, buty, broda, chudy ,gruby, z małym brzuszkiem i.t.p a)ubranie -lato -jesień,zima,wiosna. b)fryzura c)wygląd ciała 3.Napisz przy jakiej czynności widząc faceta robi ci się mokro i fantazjujesz o nim np.: kosi trawnik, tańczy, opiekuje się czule dzieckiem, rżnie piłą mechaniczną, ćwiczy,wraca z polowania ze zdobyczą. Proszę o realne odpowiedzi a nie facet z plakatów. 4.Napisz o jakim facecie marzysz ogólnie.

Gość gość
Co paliłeś lub brałeś przed pisaniem tego gówna?

Gość a może ja
Raczej: *wolny *zadbany *najchętniej brunet *z poczuciem humoru *z pasją *35-45 lat *miły,dobry,troskliwy *lubiący seks,hetero *ubrany stosownie do sytuacji *szalony i zdolny do poświęceń.... Ale to opinia tylko jednej kobiety....co Ci to da? *

Gość gość
fiku to Ty?

Gość Mężczyzna 2213
zawsze to coś. 2,5 roku bez kobity czas się postarać i zwrócić na siebie uwagę. Najważniejsze jest pierwsze wrażenie.

Gość Mężczyzna 2213
Pragne żeby ktoś oddał kał na mą twarz.

Gość Mężczyzna 2213

Gość Mężczyzna 2213

Gość Mężczyzna 2213

Gość Mężczyzna 2213

Gość Mężczyzna 2213

Gość Mężczyzna 2213
Pragne żeby ktooś oddał kał na mą twarz.

Gość Kobieta 1234
jaki facet mnie kręci... ? tylko i wyłącznie On 😘

Gość Mężczyzna 2213
"Pragne żeby ktoś oddał kał na mą twarz" debil ten kto to napisał pod pseudonimem

Gość gość9876
Ale to ty napisałeś :O

Gość Mężczyzna 2213
wyłączyłem na chwilke przeglądarke

Gość gość9876
to też ja napisałem

Gość ffsfwew
1. z poczuciem humoru który mi odpowiada czyli coś w stylu ironicznego poczucia humoru 2. zdystansowany do siebie i świata 3. opiekuńczy typu dzwoni i pyta jak się czuje i czy czegoś mi nie potrzeba 4. odważny 5. nie tworzący niepotrzebnych problemów typu "tego się nie da zrobić" chociaż jeszcze nie spróbował 6. zaradny życiowo typu zawsze znajdzie sposób żeby mieć z czego żyć 7. nie załamujący się typu stracił prace i co teraz będzie !! rany boskie Wygląd fizyczny to: 1. wysoki 2. dobrze zbudowany nie lubię chudych facetów i oczywiście takich grubych miśków typu 30 kg nadwagi też nie ale zdecydowanie wole żeby był większy niż mniejszy. 3. oczy włosy to raczej nie ma znaczenia chociaż kiedyś bruneci i ciemne oczy mnie przyciągali a teraz jakoś nie mam takich konkretnych upodobań co do tego. na co zwracaj uwagę jako pierwsze: 1. jak jest ubrany (sorry ale koleś w dresie, czapeczce i solarium mnie nie jara, nie lubię skejtów, metali i tym podobnym... jak widzę na imprezie kolesia w bojówkach i polarze to też średnio, odpadają również metroseksualni, wystylizowani gogusie) 2. jak się porusza (po tym można poznać czy ktoś jest wystraszony, zbyt peny siebie, wyluzowany......) 3. jak podaje rękę (ma być mocno i zdecydowanie a nie jak panienka) 4. czy łapie kontakt wzrokowy 5. uśmiech (czy jest szczery) co mnie kręci u facetów: 1. głos!!! nawet gdyby był najprzystojniejszy na świecie ale miał głosik jak "c**ka" to sorry! głos głęboki, delikatny, spokojny, sexi to jest to!!! 2. "k***iki w oczach" na to jak patrzy i czy ma ten błysk w oku 3. uśmiech 4. zwraca się do mnie po przez imię

Gość rff3r3
co pierwsze jak widze faceta mnie kręci 1. wysoki 2. nie za chudy nie za gruby 3. z błyskiem w oku 4. szczery usmiech 5. fajnie ubrany 6. głęboki głos jaki odpada w przedbiegach: 1. przechwalający się 2. zbyt pewny siebie 3. niewyraźnie mówiący, niemiły ton głosu