Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

samotność

Polecane posty

Gość gość

Samotność to najgorsze uczucie jakie może spotkać człowieka :( nie mam już przyjaciółki, bo ta znalazła sobie chłopaka i on jest jej całym światem. spotykamy się raz w miesiącu? nie dzwoni, nie pisze, bo ciągle nie ma kasy na koncie albo pracuje u niego i nie może odebrać. a ze zwykłymi koleżankami widzę się co jakiś czas, ale między koleżanką a przyjaciółką jest przepaść :( zresztą one tez maja swoje zajęcia i nie widujemy się często./jestem w klasie maturalnej/ - w szkole tez nikt raczej za mną nie przepada, bo może nie wiem stac mnie na troche lepsze rzeczy, a do mojej klasy chodzi "przeambitna wieś". ja nigdy się nie wywyższałam, ani nie afiszowałam tym co mam, stać moich rodziców wiec czmeu mam chodzić obdarta, ale dziwi mnie to, ze innym aż tak bardzo to przeszkadza! zawsze staram się do kogoś zagadać, przyjaźnie,zapytać jak leci , tak po prostu zaczepić czy coś, a oni odpowiedzą jednym słowem i odwrócą się na pięcie. przykro mi , serio :( nie mam chłopaka, nikt mnie nie chce. co mnie dziwi bo nie uważam siebie za brzydką dziewczynę. Przeraża mnie to, że leca na mnie starsi :( to nie jest wcale miłe. jak byłam na wakacjach podbijali do mnie tylko 40+, ze nie wspominając o panu od histori ( 36l.) ode mnie ze szkoły, który wysłał mi do domu kwiaty, a teraz pisze emaile i liczy nie wiem na co :(. Chce normalnego związku, miłosci, przyjaźni. coraz bardziej nie potrafie sobie z tą sytuacja poradzić i już przychodza mi różne głupoty do głowy :( co ja mam ze soba zrobic?co jest ze mną nie tak? :( help

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować