Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ciaza kompletowanie wyprawki porod byly dla was emocjonujacym przezyciem

Polecane posty

Gość gość

ytam dokladnie o okres od ujrzenia dwoch kresek na tescie konczac na porodzie czy emocjonowalyscie sie ciaza, urzadzaniem pokoju, kupowaniem ubran, wybieraniem imienia i ogladaniem siebie w lustrze czy czulyscie sie dumne i szczesliwe?

Gość gość
Poród był najbardziej niesamowitym przeżyciem w całym moim życiu

Gość gość
dwóch kresek nie widziałam całą ciążę się zamartwiałam poród, połóg i pierwsze miesiące z dzieckiem to dla mnie koszmar depresja na maxa więcej dzieci nie urodzę choć kocham moje dziecko nad życie

Gość gość
Mnie rajcuja tylko kompletowanie wyorawki, wybieranie mebli ale w sumie to chyba ogolnie zakupy mnie ciesza. Lubie nawet art spozywcze kupowac;)ta druga ciaz raczej jest mi obojetna, w pierwszej tez nie czulam tej euforii. Kocham dziecko ale pokochalam je dopiero kila dni po porodzie jak sobie odpoczelam. Teraz tez nic nie czuje do dziecka ktore nosze w brzuchu.

Gość gość
mnie rajcowało wszystko- od zakupów po USG. Mam całą masę zdjęć brzucha, sesję profesjonalną- ale ja zawsze miałam hopla na punkcie ciąży, zawsze sie oglądałam za brzuchami na ulicy, ustępowałam ciężarnym ZAWSZE I WSZĘDZIE, po prostu zakochana jestem w tym stanie :) Porodu się jedynie bałam okropnie, więc poszłam na planowane cc

Gość exdebill_po_wakacjach
ciąża tak, najbardziej skany, reszta nie