Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda181818

Ciągli adoratorzy

Polecane posty

Gość Młoda181818

Hej jestem 18letnią dziewczyną.Co mi niezbyt odpowiada, ale musze z tym zyc? Od gimnazjum mam powodzenie u chlopakow, na początku to było fajne i bardzo podnosiło to moją samoocenę ale teraz staję się trochę męczące.Zastanawia mnie dlaczego sie do mnie caly czas przyczepiaja, czytalam ze to kwestia urody, ale sa inne ladne dziewczyny, ktore takich problemow nie maja, jestem dla wszystkich bardzo mila, moze jest tu klucz do rozwiazania zagadki, nie ma miesiaca w ktorym nie spotykaja mnie jakies dziwne sytuacje:zaczepianie na ulicy,zaczepianie w autobusie, w sklepie, dziwne żarty.,Chłopaki ,których poznaje za dużo sobie wyobrażają, jeden pisze do mnie i chce sie umowić na wino, drugi mimo tego,że rozstał się ze mną, dalej probuje po roku to naprawic ,nie zwazajac na to ze mam kogos. Inny po poznaniu i 5 minutowej rozmowie, codziennie katuje mnie na fb kiedy pójdę z nim na impreze, umówię się ,cokolwiek.O co w tym chodzi? Mam równie ładne koleżanki,które nie mają takich sytuacji.

Gość gość
ciesz sie, ze ktos na ciebie zwraca uwage i daj swoje foto

Gość gość
Po znakach interpunkcyjnych zawsze stawia się spację!!!

Gość gość
jak sie ubierasz?

Gość gość
Młoda,naprawdę zaczepiają Cię na ulicy nieznajomi,w Polsce?

Gość Młoda181818
Ubieram się ''grzecznie'' jak przeciętna dziewczyna,swetry, dzinsy , legginsy. Tak w Polsce.

Gość gość
odezwij sie na gg:47792740