Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc222333444

Historia dziewczyny

Polecane posty

Gość gosc222333444

Hej, Mam problem poznałem niedawno dziewczynę dobrze nam się rozmawia i miło spędza czas. Ostatnio sama zaczęła poruszać temat naszych wcześniejszych związków i innych tego typu przygód. Dowiedziałem się że miała 2 dłuższe związki pierwszy trwał rok drugi 2 lata. O ile pierwszy według niej był prawdziwą miłością o tyle ten drugi nie. Dlatego że ten drugi był powiedzmy specyficzny (koleś dużo starszy bez ambicji mieszkał z rodzicami) ona jako studentka na wyjeździe pozwalała sobie na zdrady. Powiedziała mi że miała 17 kolesi przede mną z czego większość na jeden raz dodatkowo paru kolegów z którymi umawiała się tylko na seks. Spotykamy się już jakiś czas widzę że jej zależy po tym jak się zachowuję czy po tym co mówi jednak cała ta historia jest dość nieprzyjemna jak dla mnie (zdrady, kolesie tylko na seks) i nie wróży dobrze na przyszłość. Jestem ciekawy co o tym myśli ktoś obiektywny. Pozdrawiam

Gość gosc222333444
zapomniałem dodać ona ma 22 lata ja 25

Gość gość
A co Ty o tym myślisz?????? To w końcu ma być twoja dziewczyna, dla mnie to nienormalne :P

Gość gość
a ty oczywiscie jestes swiety,rozumiem....

Gość gość
'' kochanka Franka co bylo a nie jest,nie pisze sie w rejestr'' Oprócz chorób wenerycznych :P

Gość gość
Kopnij ją w d**ę To jakaś prostytutka !!

Jak ktos ma leb na karku a nie pod kierownica to wenery nie zalapie : ) Kazdy musi sie wyszumiec.I lepiej ze robi to przed powaznym zwiazekiem/malzenstwem niz w trakcie

Gość gość
"do goscia wyzej mozna wyleczyc i dziewice udawacjezyk.gif" [ [ HIV nie wyleczysz :) Badania niech sobie zrobi !!!!!!!!!! i ci pokaże papierek !!! inaczej olej ją nie warto !!!

dobra no to sobie podagalismy,to teraz szybciutko jak na swietej spowiedzi-ile panienek miales?a moze pol miasta sie przeroochalo a teraz sie dziewicy szuka,co?:D

Gość gość
Nie każdy a wyszaleć się można z jednym lub dwoma a nie siedemnastoma :D Takie pieprzenie ''wyszalej się'' co to wściekłyy pies, jak się dobrze bawisz na karuzeli, to nie musisz schodzić i sprawdzać każdej napotkanej.

Gość gość
Dla mnie to jakaś wywłoka Jak ktoś wyżej napisał kopnij ją w d**ę

Gość gość
Niekoniecznie wywłoka, raczej jakaś ''zagubiona'' co może być gorsze w gruncie rzeczy :O

Gość gość
Zawsze jest taka możliwość, ale nie spędzasz życia na szukaniu idealnej, bo się możesz zdziwić i u kresu stwierdzić że taka nie istnieje.

Gość gość
17 to prostytutka :)

Gość gość
To kiedy ona się już waliła ? jak miała 15 lat ?

co to za czasy nastaly, ze dziewczyna opowiada chlopakowi, ze miala 17 one night stand. na mnie to nie robi wrazenia pozytywnego. bo niby co ci chciala tym przekazac?

Ja bym zapytała,po co mi to mówi,może traktuje Cię poważnie i chce abyś wiedział o niej wszystko..a moze z góry zakłada,że bedziesz jej zabawką i żebyś się później nie zdziwił jak Cię zostawi dla nastepnego....no związek stresowy...ale wydaje mi się ze rozmowa szczera z tą dziewczyną powinna wiele wyjaśnic....w każdym razie nie angazuj się za bardzo....

Jakieś dziwne związki, bezsensowne opowiadanie o przeszłości i za duży przebieg. Dziewczyna w sam raz na raz :)

Gość gosc222333444
Miałem parę dziewczyn ale zawsze starałem się żeby te związki były czymś więcej niż tylko pustą znajomością. Pewnie dlatego jej podejście do takich spraw mnie tak zszokowało. Dziewczyna twierdzi że ten związek jest dla niej ważny i że wcześniejsze znajomości to dla niej przeszłość. Opowiadała mi kiedyś że miała nawet romans z jakimś kolesiem który miał rodzinę, dziecko, co w ogóle w moich oczach jest nie tylko niemoralne, ale samolubne czy lekkomyślne. Właśnie taki brak jakichkolwiek zasad w jej wcześniejszym życiu mnie wręcz przeraża. Bo z tego co się nauczyłem w związkach na początku jest fajnie ale jak zaczyna się coś psuć, najzwyklejsza kłótnia o pierdołę, ona poczuję że ma ochotę zadzwoni po jakiegoś kumpla, a ja u siebie będę się zastanawiał czy mogła mi to zrobić czy nie. Z naszych rozmów wynikło też że nie każdą swoją znajomość traktowała w ten sposób że paru kolesi chciało się nią tylko zabawić i że często czuła się z tym okropnie że kolejny facet który jej się podobał po jakimś czasie mówił jej że ma dziewczynę czy narzeczoną albo ze to nie to. Dużo o tym ostatnio myślę staram się takie zachowanie jakoś usprawiedliwić ale czuje że to mimo wszystko za dużo, a szkoda bo naprawdę jest fajną osobą z nikim wcześniej nie czułem takiej więzi.

Gość gość
zadecyduj sam

Gość gość
daj sobie spokój z tą d.z.i.w.k.ą....

Gość gość
ten romansik to już przegięcie

Gość gosc222333444
podbijam

Gość gość
To D.z.i.w.k.a

Gość Menel 24
Wiesz co robić-kopnij ją w d**ę !!!!!!!!!!

Gość znawca obrzydliwości kobiet
ona cię przeraża ale musisz zdać sobie sprawę że w ogóle kobiety są niemoralne i nie powinieneś wymagać tego od nich, wierności. nie wiąż się, nie szukaj głębi w związku bo zawsze zostaniesz kopnięty w d**ę, będziesz największym rogaczem baw się dziewczynami, zaliczaj