Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polinx

OSZALEJĘ ZARAZ POMOCY

Polecane posty

Gość Polinx

Od jakiś pięciu dni zauważyłam w śluzie ślady krwi. Niewielkie, ma to kolor brunatny. Ogl nie ma tego dużo, jednak dziś zauważyłam, że po stosunku jest tego więcej i kolor jest bardziej czerwony, prawie jak w trakcie okresu. Po ok 2h znowu mało i brunatne. Nie wiem o co chodzi, nigdy czegoś takiego nie miałam. Myślałam żeby iść do gina, ale to dopiero za niecałe 2 tyg, bo jutro powinnam dostać okres. Od roku stosuję plastry antykoncepcyjne. Wczoraj odkleilam trzeci. Na początku tego miesiąca zgubiłam pierwszy z opakowania, byłam daleko od domu, zapasowego zapomniałam wziąć ze sobą i nie byłam zabezpieczona przez 4 dni. Oczywiście przez 2 tyg kochałam się tylko w prezerwatywie. Skąd może być ten brumatny śluz i czemu po stosunku jest go więcej i jest czerwony?

Gość gość
to pewnie dlatego ze zapomnialas tych plastrow..

Gość gość
Bez zabezpieczenia się bzykałaś i teraz panikujesz..

Gość polinx
Czytaj ze zrozumieniem, napisałam chyba, że używałam gumek. poza tym nie wpierdalaj się jeśli nie znasz odp na moje pytanie.

Gość gość
Może masz nadżerkę która zaczęła krwawić a stosunek zwiększa jeszcze krwawienie?

Gość polinx
Też myślałam, że to może być nadzerka. Na początku myślałam, że może fasolka się zagniezdzila, ale nie pasowało mi to, że po stosunku leci mocniej. A do gina dopiero za jakieś 0dni ... ech... :-(

Gość polinx
Wypowie się ktoś jeszcze?