Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawianeczka

co jest grane z tą ciążą

Polecane posty

Gość warszawianeczka

Witam, mam do Was prośbę o ocenę sytuacji. W zeszłym miesiącu kochałam się z partnerem bez zabezpieczenia w okolicach owulacji (nie wiem jednak dokladnie, bo mam nieregularne cykle). W tydzien pozniej miałam kilkuminutowe krwawienie. Kolejny tydzien pozniej dostałam normalny okres. Po nim zrobiłam test (23 dni po stosunku - nie wiem czy nie za szybko) - negatywny. Jednak teraz czekam na kolejny @ (4 dni spoznienia). Piersi lekko obolałe, od czasu do czasu czuję też jajniki i lekki bol krzyża. Jednak mogą one świadczyć o nadchodzącej @ przecież. Wszystkie inne subtelne objawy (zmęczenie, apetyt) też mogą być związane z miesiączką albo po prostu z trybem życia, jaki prowadzę. I tak się zastanawiam, czy nam się czasem nie udalo :) Bo generalnie nie mamy wielkiego parcia, po prostu już się nie zabezpieczamy i czekamy co z tego wyjdzie :) jakie jest Wasze zdanie?

Gość warszawianeczka
nikt mi nie odpowie? :( a chcialam zasięgnąć porady, tak z ciekawości i nudów, co o tym sądzicie, bo termin u lekarza mam dopiero na 9 września...

Gość gość
Miałaś okres, test po 3 tyg. negatywny. Moim zdaniem nie ma ciąży. Widać to jakieś zamieszanie hormonalne, tym bardziej że masz nieregularne cykle.

Gość gość
ja jak zaszlam w ciaze to tez mialam objawy jak na okresc + zmeczenie, zrob test i bete dla pewnosci, oczywiscie nie zalamuj sie gdyby cos od razu nie wyszlo, poki co to spokojnie dzialajciw bo takie parcie ze muso byc juz moze opoznic proces, zycze powodzenia

Gość gość
ktos napisala ze moze masz zawirowania hormonalne, to tez mozliwe, jesli teraz Wam nie wyjdzie udalabym sie do lekarza zeby dal skierowanie na badania hormonalne, a jesli juz ty bedziesz sie badala to polecam badanie nasienia dla meza bo to tez wazne, pisze o badaniach bo roznie bywa i szkoda tracic czas jak mozna sie zaczac leczyc na poczatku, OCZYWISCIE NIE ZAKLADAM ZE BEDZIECIW MIELI PROBLEM, pisze czysto teoretycznie, w moim przypadku trzy lata staran a pozniej wiadomosc ze maz nie moze miec dzieci, to tylko ku przestrodze, powodzenia