Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z jakiego kraju chcialybyscie miec chlopak najbardziej

Polecane posty

Gość gość

ja na pierwszym miejscu z Wielkiej Brytanii...marzę o Angliku,Walijczyku, Szkot trochę mniej na drugim miejscu Australijczyk/Nowo Zelandczyk na trzecim Niemiec ... takie mam marzenia... Anglicy są najprzystojniejsi na świecie!!

Gość gość
to spierrdalaj do Angli!!!!!!!

Gość gość
Ja bym chciała niemca :D

Gość lukas83e
Kolejna z niskim poczuciem własnej wartości bo jest Polką?

Gość gość
akurat z bycia Polką jestem dumna, a Polacy? Zwyczajnie nie podobająmi się, jak oglądam brytyjskie programy to tam 90% facetów to przystojniacy, zadbani, fajnie ubrani, wyćwiczone ciała, ładne twarze , fryzy - w Polsce tak wyglądają tylko niektórzy geje, reszta Polaków - za chudzi, za grubi, przypakowani wyglądają jak kupa mięsni, łysych od groma itp. Brytyjek za to tak 40 % ładnych :P Polki zasługują na Anglików :D nie rozumiem Polek które ciągną drzewo do lasu i jadą tyrać na wyspy ze swoim chłopem - przeciez mogą wyrywać fajnych kolesi tam :)

Gość gość
mi sie marzy Niemiec albo Rosjanin

Gość gość
ale tu fajne dziewczyny siedzą o dobrym guście :) żadna nie wymieniła Araba, Turka, Hiszpana czy Włocha :)

Gość gość
z Pakistanu

Gość gość
Hmm pytanie czy fajny angol chciałby poleczke. Polki tam wiążą się tylko z ciemnymi z wiadomych przyczyn

Gość gość
To tak jakby polak miał brać ruską, trochę wstyd dla nas ruskie to wieśniaki dla angoli za to polaki to wieśniaki, no i nie sądzę by porządny anglik chciał polke tym bardziej że macie tu niezłą opinię

Gość gość
co masz na myśli z tą "opinią" ? moim zdaniem Angielki są bardzo puszczalskie, na pewno bardziej od Polek, jedyna wina Polek to,że robią to z byle kim, jakby sie puszczały z Polakami, Anglikami, Niemcam to okk, ale one to robią z arabami, hindusami to dopiero obciach... wg mnie mieć żonę Ukrainkę to nie taki wstyd jak spotykać sie z Turkiem, Pakolem, Hindusem ;/

Gość gość
No i nie wmowisz mi że anglicy z ulicy są ładni jak w tych filmach zwykle dziady jak poloki także nie rozumiem tego faworyzowania co innego ci hiszpanie bylem raz i przyznam że wyglądają lepiej a araby pokole etc za to wyglądają "brudno" ale to towar dla kobiet ładnych inaczej

Gość gość
pokaz mi jednego brzydkiego znanego Anglika (pomijajac Jasia Fasole :/ ) a Polacy ? wiekszosc Polskich aktorow niestety brzydcy ;( dlaczego do TV nie biorą ładniejszych? ale na ulicy też mało ladnych widuje, nawet w klubach ostatnio...nie wiem może na wsiach są ładniejsi chociaż wątpie

Gość we słosy wpięta dumnie wstążka
jestem z Polakiem i jestem zadowolona. ewentualnie chciałabym Fina ;)

Gość gość
Nie nie wstyd mieć żone ukrainke bo racja co one winne chodzi mi o to że zaraz ludzie zaczną gadać że nie chciała go żadna rodaczka to samo było by w związku anglik poleczka zaraz teściowka by dogadywała synkowi że żadna rodaczka go nie chciała. Poza tym nie znam polki w związku z angolem może jakieś pojedyncze przypadki zazwyczaj nasze panie biorą się za polaków albo tych ciemnych.

Gość gość
CO za durne pytanie,widac nie masz nikogo bo chyba nikt cie nie chce,nie dziwie sie skoro zadajesz kretynskie pytania,ja chcialam miec chinczyka a ozenilam sie z polakiem,

Gość gość
W polskiej tv niezbyt ładni bo tam wszystko po układach, do tv tylko po znajomości. Wystarczy wyjść na ulice chyba że boisz się wyjść z domu. A potem wyjdź na ulice w owej angli. Albo jeszcze lepiej wziąć dwóch anglików i dwóch polaków i wskaz ktory polak ktory anglik za c***a byś nie odgadnela nie wiem czemu tak ich faworyzujesz no bo raczej nie przez ich pieniądze gdyż w pl bardzo dużo bogatych ludzi hmm

Gość gość
o ludzie ja Was nie pytam z kim chcecie być tylko z kim chciałybyście czyli gdybanie, fantazjowanie, oczywiście na tym FORUM DLA KOBIET jest pełno facetów do tego zakompleksionych i bolą ich takie tematy oczywiście rzeczywistość jest taka,że 90% nas ma chłopaka Polaka albo jest sama, ale pytanie było hipotetyczne :) sama mam chłopaka, Polaka bardzo przystojnego, ale marzę o Angliku :)

Gość gość
Wcześniej nie doczytałem - ja p*****le i myślisz że przeciętny anglik z ulicy wyjadą tak samo jak te super aktorzyny :-D uwierz mi nie mają że sobą nic wspólnego.

Gość gość
a ja marze o przystojnym Hindusie albo Pakistanczyku

Gość gość
obejrzyjcie ekipe z newcastle, ekipe z cardiff i ekipe z Warszawy (na tvn - pod tytulem Wawa Non stop) www.tvn.pl/showbiz/startuje-nowy-program-wawa-non-stop,94821,1,0,0.html w ogole szok, jak te osoby grają! jak w ukrytej prawdzie i tych innych, a tam w brytyjskich to sie wydaje naturalne i niereżyserowane! zobaczcie ciekawe czy ktos to bedzie ogladal porownajcie twarze tamtych Anglikow (Jay,Greg, Leeroy, Anthony, Liam,Jason, Gary, Ricci) i tych kolesi z Polski masz racje chyba w Polsce to tylko biorą po znajomosci ale czy to sie oplaca?

Gość gość
O. Ja mam podobnie jak autorka. Marze o takim prawdziwym english man'u:-D Norweg tez. Natomiast nie chcialabym zadnego wlocha, greka, portugalczyka itp.

Gość gość
Szweda Niemca norwega i Holendra :) germanie sa piękni , aż dech zapiera :D ehhhhh pomarzyć można

Gość gość
Niemca polaka Austryjaka