Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrizaaaa

skąpe plamienie po luteinie

Polecane posty

Gość mrizaaaa

w tym cyklu wspomagałam sie luteiną podjezykową 2x dziennie po owulacji na ew pomoc w zagniezdzeniu sie zarodka,brałam 10 dni,w poniedziałek odstawiłam ale okresu nie dostałam...od 2 dni mam lekkie plamienie i nic wiecej,zadnych bóli jak co miesiąc,temperatura utrzymuje sie podwyższona no i nie wiem co sie dzieje..moze udalo sie zaciazyc? napiszcie prosze,jak było u was w czasie kuracji luteina?

Gość fewweweg
zrób test

Gość mrizaaaa
dzieki za odpowiedz ale to sama wiedzialam,zrobie po poludniu

Cześć dziewczyny... mam nadzieje, ze ktos tu jeszcze zaglada... mam ten sam problem, dostałam luteine na wywołanie okresu bo mam za długie cykle po odstawieniu tabletek, miałam czekac 7 dni na okres a jak by sie nie pojawił to umowic sie na ponowna wizyte u lekarza.. 3-go dnia dostałam bardzo skąpe brązowe plamienie, dzis jest 5-ty dzien i tez widze plamienia, bardzo skąpe, brązowe, czy to sie rozkreca okres? Czy mam powody do obaw? Czekam do 7-go dnia, jak nie pocieknie ze mnie porządnie jak na okres przystało to chyba zrobie tez, warto? Co myslicie? Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi i porady :)