Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie da się mieć w życiu wszystkiego

Polecane posty

Gość gość

J.w Mieliśmy z mężem konkretny plan opracowany do 35 roku życia. Ładny dom, dziecko, prestiż zawodowy, a co za tym idzie stabilność finansową, dobre samochody, domek nad jeziorem. Później mieliśmy sobie spokojnie i szczęśliwie żyć. Wszystko to zrealizowaliśmy i raptem okazało się, że małżeństwo nasze praktycznie już nie istnieje. Czego to życie jest takie trudne? Naprawdę nie można mieć wszystkiego?

Gość gość
mozna mieć wszystko, ale trzeba byc mądrym, a nie głupim :)

Gość gość
gimbusów proszę o nie komentowanie

Gość gość
Nie da sie, to prawda. Wy zbytnio skupiliscie sie na gromadzeniu dobr materialnych, a przestaliscie dbac o uczucie.

Gość _sky_is_the_limit_
Właśnie też jestem z mężem w drodze do tego i cieszę się, że mam już jedno małżeństwo za sobą, bo to nauczyło mnie, co robić, aby siebie i partnera z oczu nie stracić. Po prostu, tylko raz można wejść do tej samej rzeki, ale doświadczenia w nas zostają, więc teraz jak wchodzę do innej rzeki to przynajmniej wiem na jakie prądy muszę być przygotowana...

Gość gość
To prawda nie da się mieć wszystkiego, niestety, ja bynajmniej nikogo takiego nie znam. Zawsze zostaje w życiu jakiś niedosyt czegoś.

Gość gość
bo życie jest posrane

Gość gość
ja tam chce wszystko.. zamierzam to wszystko mieć. ukochanego swojego , szczęście z nim i karierę. więcej nie chce.

Gość gościówka 8778778
Bo w życiu mimo naszych najszczerszych chęci nie da się wszystkiego zaplanować . Nieraz wydaje się że coś jest dla nas dobre a w rzeczywistości jest inaczej. Trzeba być otwartym w życia na nowe szanse. Na tym polega urok życia niestety.

Gość gość
Ile łatwiej byłoby gdyby życie było właśnie bardziej przewidywalne, jeśli dałoby się wszystko dokładnie zaplanować. Ale nie jesteś na straconej pozycji, dużo jak na swój wiek osiągnęliście.