Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy dwójki dzieci czy robicie jakies kursy studia itp

Polecane posty

Gość gość

mam 2,5 letnią córkę, za 5 miesięcy urpodzi się drugie maleństwo. obecnie jestem na zwolnieniu. chcialabym jakos zainwestowac w siebie, zarówno teraz jak i na macierzynskim, bo wiem, ze nie mam pozniej powrotu do obecnej firmy. Wy jakos "inwestujecie" w siebie? Robicie jakies ursy, szkolenia, itp? ja ciągle o czymś myślę, ale moj mąż dość dużo pracuje i boję się, że nie miałabym z im zostawić córki (a tym bardziej później dwojki dzieci)

Gość gość
Musiałam się podszkolić i chodziłam rok na podyplomowe studia menedżerskie ,nie płaciłam za to ani grosza ,płaciła firma teraz uczęszczam na podyplomowe studium logistyki i zarządzania i tutaj mam dofinansowanie 40 % z firmy ,jak nie ukończę będę musiała zwracać koszty a nie jest to mało ,tak że zależy mi podwójnie aby ukończyć . Mam dwoje dzieci ,10 i 2,5 roku ,w tym czasie są ,albo moim mężem jak jest w Polsce bo pracuje za granicą albo z moją mamą i mam na stale opiekunkę .

Gość exdebill_po_wakacjach
wisi mi jeden egzamin do zdania, ale z dwójeczką już nie byłam w stanie się przygotować porządnie, bo musiałabym trochę przysiedzieć - a to gównie pamięciówka, więc sobie odpuściłam do kiedyś, mimo świadomości, że już lżej nie będzie; natomiast myślę o jednym kursie, który mogę robić w domu i nie polega na wkuwaniu, tylko trochę kosztuje...

Gość gość
mam dwójkę 3,5 i 1,5 roku,pracuje,został mi semestr podyplomówki,ale jest ciężko strasznie.zjazdy miałam prawie co tydzień i mąż był na skraju załamania nerwowego,po weekendzie z dwójka.jak zaczynalam,były mniejsze:-)ciężka była atmosfera,poza ja nie ogarniam wszystkiego.za dużo mam na głowie,mało śpię.żałuję,że zaczęłam studia,ale już końcówka

Gość gość
jestem w 15 tyg ciąży, z mężem chcemy mieć więcej maluszków i z małą różnicą wieku. Mam już jedną mgr, ale poszłam na drugą on line, 3 zjazdy w semestrze. Jak skończę tą mgr to bedę musiała iść jeszcze na podyplomówkę, z którą będzie łatwiej znależć pracę. Mam nadzieję, że uda mi się wszystko pogodzić. Podyplomówka też on-line. Polecam:)

Gość gość
04.01.14 , mgr i podyplomowka on line :D ale mnie rozsmieszylas :D Czyms takim to bedziesz sie mogla podetrzec

Gość gość
ja na urlopie wychowawczym zrobiłam prawo jazdy i zaczęłam regularne wizyty u kosmetyczki.... taka była moja inwestycja w siebie.

Gość gość
on-line??? wolałabym siedzieć na d***e i bąki zbijać.

Gość gość
ja zaczelam dbac o siebie i teraz jestem bardziej zadowolona niz gdybym miala 100 mgr bo i tak pracy w pl jest coraz mneij. Ale mam zawod w reku wiec sie nie martwie tylko musze pracowac fizycznie.

Gość gość
no ja jestem w ciąży i zaczęłam podyplomówkę dwuletnią od października. po jej zakonczeniu chcę podejść do egzaminu panstwowego, a wczesniej do dwóch zagranicznych:P to tyle jeśli chodzi o plany okołociążowe