Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość velvetmiekkijakaksamit

efekty po peritolu

Polecane posty

Witam! Od zawsze miałam problem z przytyciem - ważę 44 kg przy 165cm wzrostu. Od środy zaczęłam brać PERITOL przypisany przez lekarza. I tu moje pytanie - jakie efekty, i po jakim czasie zauważyłyście/zauważyliście biorąc PERITOL? Udało wam się przytyć ? Czy po odstawieniu wasza waga wróciła do poprzedniej? Proszę o odpowiedzi osoby które zażywały PERITOL :)

Gość gość
bralam kiedys preitol w tabletkach , bo bylam chuda , mialam mega apetyt po nim , i przytylam jakies 8 kg wmiesiac ale co ztego jak mialam duzy brzuch teraz sie non stop odchudzam. i po co mi to było?

ojaaaa ... :// to nie dobrze. a w innych partiach ciała przytyłaś ? 8 kg w miesiąc to dużo :D

Gość gość
tak przytylam wszedzie , no moze nie w miesaic ale 1,5 jak mi to mowi mama teraz tylko ja do tego jeszcze zazywalam taki lek nie pamietam nazwy ( juz go ponoc wycofali ) jakis na m chyba tez z apteki i moz e dlatego miaalm taki apetyt

dzięki za odpowiedź, mam nadzieję że i mi się uda przytyć chociaż 5 kg .. :D bo już nie mogę na siebie patrzeć . ;d

Gość gość
moz ejedz zdrowe produkty , zeby nie przytzyc w brzuchu w tłuszcz tylko zeby nabrac miesni no i cwizc

Gość gość
i nie ma za co , wiec sprobuj jesc duzo ale zdrowo a ja jadlam co chcialam pizze i inne p*****ly bo tedy obrosniesz w tluszcz

Gość gość
właśnie mam zamiar jeść w miarę zdrowo [ciężko sobie odmówić pizzy lub kebaba heheh] ale ćwiczę , więc mam nadzieje że wszystko nie pójdzie w brzuch ;p

ojj nie napisałam ze to ja xdd

ktoś jeszcze się wypowie ? :):):))

Gość gość
jeszcze ja czyli ten sam gosc. z tym z ejest to sztuczne przytycie, lepeij by było bez tabletek jesc jakies potrawy ktore pobudzaja apetyt ( jakies przyprawy dodawac tez do dan )

Gość gość
a wpisz sobie w wyszukiwarke jak zdrowo przytyc i zobazc ile tam jest cennych rad

Gość SylwiaSylwiaSylwia
Dziewczyny, ktore chca przytyc robia podstawowy blad - zazeraja sie smieciowym jedzeniem :/ Tu nie chodzi o otluszczenie sie przeciez tylko o zwiekszenie wagi. Tak wiec polecam jesc zdrowo i uprawiac jakis sport, zeby wyrobic mase miesniowa. I od razu uprzedze, nie chodzi mi o "pakowanie", nie bojcie sie miesni ;)

Gość gość
no wlasnie , to samo napisalam zeby jadla duzo a zdrowo , najlepeij 5 wiekszych posilkow o rownych porach

Gość donataaaa
a ja chce przytyc wszedzie tylko nie w brzuchu jest taka dieta ?

jem zdrowo, czyli płatki, jakieś kanapki, mało smażonych rzeczy ogólnie ;ddd nie mam zamiaru obrosnąć w tłuszcz :P poza tym ćwiczę na brzuch i pośladki :) mam nadzieję ze do końca września uda mi się przytyć 6 kg. Uważacie że to możliwe po Peritolu???? :) do donataa - jakby była taka dieta to po Ziemi chodziłyby ideały ;P

Gość donataaaa
no wiem :(

ćwicz brzuszki skośne [na talię] oraz pół brzuszki , zobaczysz jak to szybko działa :):)

Gość KAMa

Ja również ważyłam 43 kg przeszłam mega zatrucie i schudłam  bardzo normalnie wazyłam 48 kg lekarz przepisał mi peritol przytyłam 8 kg w 1,5 miesiaca i równiez mi w brzuch też poszło także ćwiczyc koniecznie a PERITOL DZIAŁA ja mam po nim mega apetyt