Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antykomunista

Za przemyślaną i celową aborcję powinna być kara śmierci

Polecane posty

Gość Antykomunista

Bo to mord na kimś: - niewinnym, bo przecież sam nie pchał się na ten świat - bezbronnym, bo nawet nie może błagać o litość - przeciwko naturze, matce nie wolno mordować swojego dziecka.

Gość gość
gówno nas obchodzi twoja opinia g****icielu

Gość gość
o karze smierci nie Ty decydujesz

Gość gość
"przeciwko naturze, matce nie wolno mordować swojego dziecka" - no, akurat w naturze to zjawisko występuje wcale nie tak rzadko. Tak więc dzieciobójstwo, pomijają wszelkie inne aspekty, mieści się - niestety - w szerokim spektrum zjawisk naturalnych ( występujących w naturze)..

Gość gość
również wśród zwierrąt, gdy samica porzuca najsłabsze. A Antykomunista chciałby być katem. Fiut by mu nareszcie stawał, gdy zakładałby skazanym kobietom stryczek na szyje.

Gość gość
a to autor chcial kare dla kobiet ? bo brzmialo tak jak by chcial karac facetow co do takiej aborcji doprowadzili jak zrobili dziecko obcej kobiecie co z nia nie byli w zwiazku.. no ja bym ich moze nie zabijala ale jaja takim mozna uciac skoro nie wiedza do czego ich uzywac i do morderstwa doprowadzaja.

Gość gość
jak kobieta rozkłada nogi to robi to na własną odpowiedzialność. Jak to mówią zwolenniczki aborcji moje ciało i robię co chcę to skoro robiły co chciały to niech ponoszą konsekwencje swoich czynów i niech nie pasożytują na normalnych ludziach.