Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Waga i wzrost dwulatków dziewczynek

Polecane posty

Gość gość

Ile ważą Wasze dziewczynki i jaki mają wzrost? Moja Córka jest z lipca i waży 11.5 kg martwię się, że za mało. Mierzy 87 cm.

Gość gość
każde dziecko jest inne moja chrześnica w wieku 4 lat ważyła 11,5kg wszyscy załamywali ręce, była zawsze chuda jak patyk ale zdrowa i rozwijała się bardzo dobrze, jedna z lepszych uczennic, śpiewała tańczyła, teraz jest nastolatką i wszystko z nią ok :)

Gość gość
moja corcia ma rok i 9msc i wazy okolo 13 kg i mierzy okolo 92 cm ale jej tatus jest wysoki i dlatego

Gość exdebill_po_wakacjach
moja na 2 lata miała 89cm i 13kg - nie wiem, czym się martwisz? schudła jakoś bardzo?

Gość gość
moja miała 11 kg i 85 cm

Gość gość
teraz ma 2,8 miesięcy i waży 11,9 i mierzy 90 cm

Gość gość
moja na 2 lata miała 80cm i ważyła 9kg, teraz ma 13 lat 160cm wzrostu, 40kg wagi

Gość ale chyba jest cos
80 cm na 2 latka? strasznie malo. Ale widac ze sprawdza sie ze jak dziecko jest niskie jako 2 latek to pozniej tak juz mu zostaje. Bo jako 13latka juz pewnie nie za wiele urosnie - max 3 cm. moja ma teraz 3.5 a ma 107cm - czyli tyle co przecietny 5 latek - az sie boje ile bedize miala wzrostu jak bedzie dorosla :)

Gość gość
moja miała 90cm i 13kg

Gość gość
moja miała 80 cm to był 3 centyl, 160 to 50 centyl na 13 lat, dlaczego miałby nie urosnąć jeszcze, dziewczyny rosną jeszcze do ok. 15-16 roku życia.

Gość gościówka71
Urośnie pewnie jeszcze z 5cm a 165 cm wzrostu to moim zdaniem super wzrost jak na kobietę. Przynajmniej będzie mogła spokojnie ubrać wysokie szpilki bez obaw, że będzie wyższa od większości facetów, a 165 to znowu nie jakiś niziołek, ja tam mam 175 (niby nie aż tak dużo) i wcale sobie nie chwalę, gdybym chociaż te 170 miała czułabym się lepiej, nie musiałabym się tak schylać rozmawiając z mnóstwem osób mniejszych ode mnie, a jak obcas ubiorę to już całkiem lipa :/

Gość gość
pierwsza córka w wieku 2 lat: 12,5 kg i 90 cm, druga 10,5 kg i 83 cm:). Najważniejsze, by wzrost i waga rosły harmonijnie. Starsza corka od początku była większa: do dzisiaj wzrost w okolicach 90 centyla, a waga okolice 50. Natomiast młodsza w granicach 3-10. Taka ich uroda, rozwiają się obie bardzo dobrze.

Gość gość
Wiktoria i Patrycja