Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Betts

Drukarnia Wielkoformatowa

Polecane posty

Go艣膰 Betts
to oczywi艣cie reklama, za kt贸r膮 te sk膮pe chooje p艂ac膮 mi jakie艣 mizerne grosze :o:o

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja korzysta艂em z us艂ug tej firmy - http://www.neo-net.com.pl i wszystko wysz艂o bardzo 艂adnie. Odzwierciedlone kolory, szybka realizacja us艂ugi. Zatem mog臋 poleci膰 spokojnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maslowska_
Je偶eli szukacie drukarni wielkoformatowej, sprawdzicie stron臋 http://www.studiowydrukow.sklep.pl/CI-CIE-LASEROWE-PLEXI-a12_0.htm - firma zajmuj臋 si臋 produkcj膮 reklam takich jak: kasetony, pylony, grawerki, litery blokowe, neony, tablice, szyldy. Maj膮 dobre ceny i bogat膮 ofert臋, poza tym sprzedaj膮 p贸艂fabrykaty do produkcji reklam (plexi, pcv, hips, poliw臋glan,) oraz zajmuj膮 si臋 frezowaniem i ci臋ciem laserowym tych materia艂贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak dla mnie z drukarni wielkoformatowych tylko i wy艂膮cznie Bigerdruk (www.bigerdruk.pl) z Warszawy :) Robi膮 plakaty, banery, flagi, nadruki do oklejenia samochod贸w, fototapety itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adrian

Podbijam pytanie, czy kto艣 zna dobra drukarni臋, ale cyfrow膮? do etykiet samoprzylepnych?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Matylda

@Go艣膰 Adrian Je艣li chodzi o drukarnie cyfrowe polecam Estilab! Szybko, tanio i w dobrej jako艣ci. Rewelacja!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maciek
20 godzin temu, Go艣膰 Adrian napisa艂:

Podbijam pytanie, czy kto艣 zna dobra drukarni臋, ale cyfrow膮? do etykiet samoprzylepnych?

Estilab! 艢wietna drukarnia, dzia艂aj膮 ekspresowo i zlecenia zawsze s膮 wykonane w najwy偶szej jako艣ci. Podj膮艂em z nimi wsp贸艂pracy i jestem zadowolony z efekt贸w ich pracy 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinka

Jak dla mnie bezkonkurencyjna jest drukarnia a3extra. dzia艂aj膮 ju偶 kilka lat i s膮 naprawd臋 profesjonalni w tym co robi膮. Super jako艣膰 dobre ceny i naprawd臋 szeroka oferta. Ostatnio drukowa艂am ca艂y pakiet materia艂贸w reklamowych w tym etykiet i wszystko wysz艂o idealnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiki

Te偶 lubie estilab miedzy innymi za to 偶e zawsze wszystko wykonuj膮 starannie i na czas. Ceny w sumie niskie jak na tak dobr膮 jako艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Igor
Dnia 18.11.2019 o 14:02, Go艣膰 Wiki napisa艂:

Te偶 lubie estilab miedzy innymi za to 偶e zawsze wszystko wykonuj膮 starannie i na czas. Ceny w sumie niskie jak na tak dobr膮 jako艣膰

Te偶 polecam Estilab, korzystam z tej drukarni ju偶 naprawd臋 d艂ugo i zawsze jestem zadowolony z wykonanego druku 馃檪

Udost臋pnij ten post