Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betts

Drukarnia Wielkoformatowa

Polecane posty

Gość Betts
to oczywiście reklama, za którą te skąpe chooje płacą mi jakieś mizerne grosze :o:o

Gość gość
Ja korzystałem z usług tej firmy - http://www.neo-net.com.pl i wszystko wyszło bardzo ładnie. Odzwierciedlone kolory, szybka realizacja usługi. Zatem mogę polecić spokojnie.

Gość Maslowska_
Jeżeli szukacie drukarni wielkoformatowej, sprawdzicie stronę http://www.studiowydrukow.sklep.pl/CI-CIE-LASEROWE-PLEXI-a12_0.htm - firma zajmuję się produkcją reklam takich jak: kasetony, pylony, grawerki, litery blokowe, neony, tablice, szyldy. Mają dobre ceny i bogatą ofertę, poza tym sprzedają półfabrykaty do produkcji reklam (plexi, pcv, hips, poliwęglan,) oraz zajmują się frezowaniem i cięciem laserowym tych materiałów.

Gość gość
Jak dla mnie z drukarni wielkoformatowych tylko i wyłącznie Bigerdruk (www.bigerdruk.pl) z Warszawy :) Robią plakaty, banery, flagi, nadruki do oklejenia samochodów, fototapety itd.

Gość Adrian

Podbijam pytanie, czy ktoś zna dobra drukarnię, ale cyfrową? do etykiet samoprzylepnych?

Gość Matylda

@Gość Adrian Jeśli chodzi o drukarnie cyfrowe polecam Estilab! Szybko, tanio i w dobrej jakości. Rewelacja!

Gość Maciek
20 godzin temu, Gość Adrian napisał:

Podbijam pytanie, czy ktoś zna dobra drukarnię, ale cyfrową? do etykiet samoprzylepnych?

Estilab! Świetna drukarnia, działają ekspresowo i zlecenia zawsze są wykonane w najwyższej jakości. Podjąłem z nimi współpracy i jestem zadowolony z efektów ich pracy 🙂

Gość malinka

Jak dla mnie bezkonkurencyjna jest drukarnia a3extra. działają już kilka lat i są naprawdę profesjonalni w tym co robią. Super jakość dobre ceny i naprawdę szeroka oferta. Ostatnio drukowałam cały pakiet materiałów reklamowych w tym etykiet i wszystko wyszło idealnie

Gość Wiki

Też lubie estilab miedzy innymi za to że zawsze wszystko wykonują starannie i na czas. Ceny w sumie niskie jak na tak dobrą jakość

Gość Igor
Dnia 18.11.2019 o 14:02, Gość Wiki napisał:

Też lubie estilab miedzy innymi za to że zawsze wszystko wykonują starannie i na czas. Ceny w sumie niskie jak na tak dobrą jakość

Też polecam Estilab, korzystam z tej drukarni już naprawdę długo i zawsze jestem zadowolony z wykonanego druku 🙂