Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytrewq24

Zwiazek z 15latka

Polecane posty

Gość ytrewq24

Mam ponad 24 lata i zakochalem sie w 15-letniej dziewczynie. Wygladem przypomina oczywiscie typowa nastolatke, ale w jej zachowaniu jest cos wyjatkowego. Wcale nie mam wrazenia, ze to jeszcze dziecko, zachowuje sie dojrzalej niz niejeden dorosly i jak dla mnie wiek nie jest wskaznikiem doroslosci, a jak wy uwazacie?

Gość gość
Hahahahahaha tyle aż powiem

Gość ytrewq24
pytam powaznie :)

Gość macy33
ale wiesz, że to nielegalne?

Gość Caculek
PEDOFIL

lolita i te tematy? od wieków pociągające i takie na granicy. ja bym poczekał do jej pełnoletności jednak - 15 lat to jeszcze dziecko - nie ważne jak dojrzałe :)

Gość gość
spróbujcie razem i nie słuchaj tu kobiet bo one zazdrośnice. Same mają starszych partnerów a facetowi innemu zabraniają :P

Gość gość
Na dłuższą metę to się nie uda. Jej infantylność i tak wyjdzie na jaw. Nie ma rady. Biologii nie przeskoczysz.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
wszystkie kobiety są infantylne i ale młode mają lepsze ciało i urok

Wiedziałem, że zaraz Cię zaczną wyśmiewać. Wiedziałem. Widzisz, ja kilka lat temu miałem ten sam "problem", tylko że byłem młodszy. Ja 20, ona 15. Ale dzięki temu choć trochę Cię rozumiem :) Sam piszesz, że jesteś zakochany. Więc nie sądzę, by ostrzeżenia "rozsądnych" na tym portalu Cię od tego odwiodły. Prawda jest taka, że taka miłość/zakochanie/związek paradoksalnie wymaga trochę więcej dojrzałości przynajmniej w tym aspekcie, że wiąże się ze znoszeniem głupich komentarzy od znajomych oraz tłumaczeniem niektórym (np. rodziców) jak to jest możliwe. A możliwe jest. Choć jest to niezwykle rzadkie. Jednak na Tobie jako na facecie spoczywa teraz szczególna rola. Bo musisz dwa razy bardziej uważać, żeby jej nie skrzywdzić. Czego Tobie i jej życzę.

Gość gość
Moim zdaniem 15 -latka to zła partia dla ciebie ...

W sumie to 9 - 10 lat różnicy . Niby niewiele ale 15-to latka to jeszcze dziecko mimo pozornej dojrzałości . Gdybyście oboje mieli po 5 lat więcej to życzyłbym Wam powodzenia a tak sam nie wiem .