Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oprawa muzyczna na ślubie godna polecenia Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Chciałam polecić jednen kwartet smyczkowy. Zaintrygowało mnie, że szczyci się 10- letnim doświadczeniem. Rzeczywiście się nie zawiodłam. W skład zespołu wchodzą aktywni zawodowo muzycy orkiestrowi. Podobno zagrali już ok 50 ślubów. Repertuar dobrali według naszego uznania. My zamówiliśmy trochę klasyki, myzykę filmową i popularną. Liczą się z tym, że ślub to wiele wydatków, dlatego zaproponowali nam przystępną cenę. Zdziwiło mnie to, że pomimo tylu zagranych ślubów nadal mają w sobie dużo radości. Poleciłam ich moim znajomym- oni też byli zadowoleni. Zostawiam Wam kontakt, bo na różnych zespołach podobno można się przejechać. P. Katarzyna 508 296 715 e- mail: skrzypeczkinaslub@wp.pl

Gość gość
Jaka śliczna autoreklama... Cóż to, klYentów brak, koniunktura osłabła?? :-p :-p A mail "skrzypeczki" to już powala na łopatki - skrzypeczki to na przedszkolne kinderbale, a nie wtedy, gdy ślubuje sobie dwoje dorosłych ludzi!! Skrzypeczki... Infantylizm i kicz!!!

Gość gość
Dobrze wyczuwasz, pani Kasia od skrzypeczek (albo skrzypeczunieszuniek :D ) szaleje po wszelkich możliwych forum wszędzie wklejając te same żenujące teksty... nie karmić trolla reklamowego!! Ignorujemy tych, co chwaląc się doświadczeniem stosują najprymitywniejszy z pi-arów, a wątek sam zniknie w niebycie... A dla pani Kasi życzliwa rada - nie traktuj potencjalnych klientów jak bandę kretynów... bo odpłacą się tym samym i zamówią usługi u bardziej kompetentnych muzyków.