Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO LUDZIE WIECZNIE OBGduja INNYCH ludzi

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ludzie wiecznie tylko obgaduja innych,wysmiewja innych wady itp...jakby bylo to ich paliwo..

Gość gość
Bo już taka ludzka natura ...

Gość ivone888
a i proszę się do mnie zwracać per Pani!!!

Gość gość
ale jaka jest przyczyna ze tak tylko obgaduja?? a u siebie wad nie widza..

Gość gość
Bo się wtedy czują lepsi od obgadywanych...

Gość gość
na jakiej zasadzie to dziala?

Gość gość
bo sa nieszczesliwi, ludzie ktorzy sa spelnieni w zyciu osobistym i zawodowym, sa szczesliwi i zyczliwi dla innych, nie musza sie spelniac w tych 2 plaszczyznach, wystarczy w jednej, ale wlasnie po tym jak czlowiek sie odnosi do innych mozna poznac w jakim stopniu jest nieszczesliwy, ja zerwalam znajomosc z dlugoletnia znajoma, ktora obgadywala ludzi, swoje kolezanki, ich dzieci, chore dzieci autystyczne, na koniec oczywiscie obgadala mnie, ale co ona wygadywala na ludzi to byl szok, wymyslone historie, w taki sposob mozna naprawde zobaczyc co kogo boli, bo nieszczesliwi ludzi szukaja u innych wlasnie takich problemow jakie sami maja, mialam jej dosyc, zadzwonilam i zapytalam czemu na mnie to powiedziala, nie przyznala sie oczywiscie, wiec jak potem zadzwonila do mnie to nie odebralam tel i mam spokoj wreszcie, zycie jest za krotkie zeby sie przyjaznic z takimi ludzmi,

Gość gość
a ty pewnie nikogo nigdy nie obgadalas,jasne.Wszyscy obgaduja i jedna swieta sie znalazla

Gość gość
ja mam jedna przyjaciolke od 15 lat, nigdy nikogo nie obgadujemy, owszem pytamy co u nas, bo znamy nasze rodziny, czasem jakis problem sie przytrafi, ale to sa rozmowy zwyczajne a nie plotkowanie na ludzi, wysmiewanie sie z ludzi, dzieci, albo cieszenie sie z czyjegos nieszczescia, uwazam to za chore niestety i nie wszyscy tak robią

Gość gość
CI najbardziej zakompleksieni zazdrosni obgaduja

Gość gość
a co oznacza jak facet nie idealny nie piekny wcale nie taki fajny za jakiego sie ma wiecznie wytyka wady innym kobietom..ze ta taka tamta ma to tamto..

Gość gość
oznacza to ze udaj niby macho cool a tak naprawde w glebi strachliey jest zakompleksiony i chce odwrocici uwage od swoich kompleksow