Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto ma pierwszeństwo przejazdu bo jeżdze od tygodnia i już zgłupiałam

Polecane posty

Gość gość

Jade sobie chce zmienić pas...Za mną jest auto z migaczem ale czekam ono nie jedzie czaj sie jakoś dziwnie.W końcu sie wkurzyłam i zmianiam.Wtedy pan stwierdził że tez zmieni i oczywiście mnie strąbił.Musiałam zmienić wkońcu bo zaczeły zbliżać się auta na tym pasie na który chciałam wjechać a potem jest mega trudno bo to duże miasto Druga sytuacja Mam rondo jestem na pasie prawym i chce zająć zewnętrzny.Na rondzie mase aut ale na pasie wewnętrznym.Zewnętrzy mam wolny więc mysle sobie że nie koliduje nikomu i wjeżdzam...Nagle ten co był na wewnętrznym znajduje się na zewnętrznym i na mnie trabi. Prosze pomózcie bo nie chce spowodowac wypadku a mysle że coś zle rozumiem bo dwa razy podczas 20 minut na mnie trąbili

Gość gość
chcesz się każdą trąbka przejmować i rozkminiać wieczorami?? :o chyba zdałaś egzamin i znasz przepisy?? czy może prawko kupiłaś?? :o

Gość gość
ale na tym rondzie to ludzie czekają w nieskończoność nawet jak mają zająć zewnętrzy pas i nikomu nie kolidują.Więc w jakimś celu jednak czekają

Gość gość
może na Mikołaja czekają? jakie masz tam znaki?

Gość gość
ustąp pierwszenstwa..I ustępuje ale jak zewnetrzy mam wolny to wjechałam..Tylko ze w chwili gdy ja wjezdzam tamte moze zmienic i przywalic we mnie.Trudno to bedzie udowodnic potem

Gość gość
Bo ten co jest na rondzie tempaku ma 1wstwo ruchu i zmiany pasa. Możesz wjechac na pas zewn jesli dane auto jest dalej niz ty, przed tobą, lub kiedy juz ajeło pas zewnętrzny.

musisz wozić ze sobą jakąś łapkę do gwoździ i nie przejmować się trąbieniem bo cwaniactwa to u nas pełno. Chcesz zmienić pas to specjalnie ci podjeżdża