Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lista najgłupszych topików w tym tygodniu

Polecane posty

Gość gość

1. Uwaga Maciek B z doskoku 2. Czy córki powinno się bić i poniewierać nimi by chciały szukać porządnego faceta 3. anal po czym poznać że uprawiała 4. moja córka wróciła z kolonii i wysłałam ją do ginekologa 5. 85 procent europejczykow ma 14 do 15 cm Czy wam sie to podoba czy nie 6. lepszy przystojny z małym niż przeciętny z wielkim (ten sam koniotrzep z małym fiutem pociesza sie na kafe od paru dni, podszywa pod kobiety i mowi ze male = super) 7. Dlaczego kobiety nie dają tak łatwo wylizać c*pki jak faceci penisa do lodzika 8. Jak facet ma znosić przeszłość seksualną kobiety i widzieć w niej księżniczkę (kolejny koniotrzep) 9. Mężczyźnie urąga jak jego kobieta z innymi do łóżka wcześniej chodziła szybciej 10. Czy wypada założyć białą suknię na ślub jak ma się dziecko

Gość gość
Ten jest najgłupszy.

Gość gość
Dzisiaj był taki fajny temat AFERY NA KAFE ,dlaczego skasowaliście??? Przeczytałam większość , na pierwszym miejscu królowa SU ,ofcourse;-) Też jej daje lajka;-) Na drugim Dżeny , która mieszka w Beverly Hills , fajne to było i śmieszne;-)

Gość gość
Wszystkie tematy Maćka B to dno intelektualne

Gość gość
moich tematów nie ma na liście. Ulżyło mi :classic_cool:

Gość gość
mi też ulżylo. A takie miałeś tematy gościu wyżej?