Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michal000

Czarny kolor włosów u kobiet na głowie rzecz jasna

Polecane posty

Gość Michal000

Witam, Tak sie zastanawiam od dłuższego czasu czy u kobiet w Polsce występuje NATURALNY, jednolicie czarny kolor włosów ? Czy jest to raczej zadkość, a bardziej może ma tutaj znaczenie podłoże kto miał jakich przodków i oczywiscie genetyka z tym związana? Pozdrawiam, Michał.

Gość Michal000
*rzadkość

Gość gość
ja mam natura;ne czarne

Gość Michal000
A jednak są oczywiscie, tylko trudno mi rozróżnić, u ktorej kobiety są naturalne a, u ktorej farbowane.

Gość wwrrr
u wiekszosci sa farbowane i duzej czesci nie pasuja

Gość gość
moja kolezanka ma czarne a jest polka

Gość gość
pewnie masz przodka cygana lub zyda

Gość Michal000
Komentarz moim zdaniem nieco nieuprzejmy, przodkiem moze byc rownież ktoś z panstw Europy południowej (Grecja, Włochy, Hiszpania...) a także ze Wschodu. W kazdym razie tendencją jest chyba, przyznacie miłe Panie, że czarne włosy naturalne są raczej rzadkością w polskim społeczeństwie. Osobiście ten kolor włosów u kobiet po prostu ubóstwiam (moj gust) :) ale właśnie zawsze jak widzę taki kolor to mam wątpliwości co do naturalności a jak zapytam siostrę czy myśli, że naturalne - to zaraz mówi, że farbowane i nie pasują bardzo rzadko widzę naturalną piękną czerń.

Gość gość
Michaloo a ty masz cos do cyganow i zydow? :D Przodkiem mogl byc tez murzyn albo zoltek

Gość gość
Moja mama i mój tata mają włosy czarne (chociaż mama ma juz siwe i farbuje na inny kolor, tato nadal ma czarne włosy. Siostra taty też miała czarne. Z kolei siosrty mamy miały już ciemny blond, który prawdopodobnie ja też odziedziczyłam, bo mam ciemy blond, a zawsze chciałam mieć takie piękne, czarne włosy :( Więc wydaje mi sie, że czarne włosy występują, chociaż nie w takiej ilości co inne.

Gość gość
Taka była znajoma odkaad ją poznałam miała czarna a się okazało że naturalnie jest blondynka! W życiu bym nie pomyślała, tak jej ładnie, naturalnie w czarnych było

Gość gość
oczywiscie ze moga, nie widziales blond azjatow?

Gość Michal000
" Michaloo a ty masz cos do cyganow i zydow? " Ja absolutnie nic. Tylko jak ktoś pisze o Żydach i Cyganach i to z małych liter to uważam to trochę za stereotypizację - ale moze złe zrozumiałem kontekst więc nie kontynuujmy tego. W kazdym razie, osobiście w Polsce Pań z naturalnymi długimi włosami widziałem bardzo mało. A jak juz zobaczę czarne włosy to zawsze się odwrócę i potem się zastanawiam czy naturalne czy malowane - taki to problem mam heh :)

Gość gość
Mój tata ma naturalnie czarne włosy, ma węgierskich przodków. Mama jest naturalna blondynka a ja mam kasztanowe włosy. Moje kuzynostwo od strony taty ma czarne włosy zarówno chłopaki jak i dziewczyny.

Gość gość
Michaloo Czarne farbowane kudły zawsze poznasz .Po jakimś czasie farbowania robią się takie filcowate jak u lalki .Sama takie obrzydlistwo nosiłam na głowie i nigdy więcej ...Ale naturalne,lśniące i proste są cudne ..Cóż ,tylko mało tych naturalnych

Gość jhfhdjkj
ja mam czarne wlosy ale nie jestem całkowicie polskiego pochodzenia.

Gość Michal000
Dziekuje, za rozjasienie mi nieco poglądu na sprawę :) Jakie jeszcze znacie pochodzenia jesli u Was były w rodzinach i przy tym ktoś miał lub Wy macie czarne naturalne włosy ? Dziękuję!

moja babcia ma ( a raczej miała - teraz ma siwe) naturalnie czarne włosy, ale ona pochodzi z kresów wschodnich i jak oglądam fotografie jej ojca czy wujków to ewidentnie widzę lekko skośne oczy - taka tatarska, azjatycka uroda.

Gość M000
Właśnie właśnie, Tatarski typ urody czy poprostu jak ja to nazywam Wschodni - to jest piękna uroda! Z połączeń do włosów jesli mówimy o oczach to na pewno piwne, zielone ale tez niebieskie. :)

Gość CZARNA WIEDZMA czrownicaaaa
moja mam ma naturlne czrne jak kruk ,ale teraz postarzala sie i ma siwe CZARNA WIEDZMA

Gość gość
nie tatarski tylko kaukaski osly

Gość typ urody trans
ale przecież te ciemnowlose wloszki ,hiszpanki itp..przewaznie maja typ urody JAK TRANSWESTYCI...i bardzooo szybko staro wygladaja starzeja sie..

Gość gość
Ja tez mam czarne wlosy - naturalne. Moi dalecy przodkowie pochodza z Grecji. Ale rodzice, dziadkowie i pradziadkowie sa czystej krwi Polakami. Ja mam naturalnie czarne wlosy a moj brat juz jest szatynem... A jak odroznic naturalne a farbowane? Farbowane moim zdaniem sa czarne jak smola i takie az swiecace:P A naturalne takie jakby matowe:P

Gość NOS JAK ZGNIECIONA TRUSKAWA
dlaczego muryzni --- maja nochal jak zgnieciona truskawa wargi na pól twarzy jak u goryla?

Gość Michal000
Mi najbardziej podoba się typ właśnie urody jak tatarski oraz kaukaskich u kobiet. I właśnie takie kobiety mają najpiękniejsze czarne włosy. Myslę, że w Polsce jesli kobieta ma czarne włosy to jest to uwarunkowane właśnie pochodzeniem od kogoś takiego właśnie jak tutaj wymienialismy w wiadomościach wyżej. :)

Gość gość
Jakie ma to znaczenie czy są naturalne,jeśli dziewczyna ładnie w nich wygląda i nie są zniszczone?

Gość Michal000
Oczywiscie moze to nie miec żadnego znaczenie ale jesli ktoś ma taki gust to co zrobisz ? Dla mnie wiele dziewczyn jest ładnych nie koniecznie w czarnych (naturalnych włosach) ale jesli juz widzę dziewczynę w czarnych (naturalnych włosach) to zyskuje dla mnie ogromną premię no i budzi bardzo duże zainteresowanie, taki mam gust (i fascynację) po prostu a co. :)