Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greeeg

kupić czy poczekać

Polecane posty

Gość greeeg

Od jakiegoś już czasu planuję zakup mieszkania, ciągle się zastanawiam czy to dobry moment czy nie stanieją mieszkania albo co gorsza czy nie podrożeją? Mam upatrzone mieszkanie w Warszawie na Tarchominie, byłem nawet na dniach otwartych u dewelopera który tam buduje (jwconstruction) ale jeszcze nie podjąłem decyzji. Myślicie że mieszkania będą jeszcze tanieć w tym roku?

Gość starszygosciu
ceny spadały przez ostatnie 2-3 lata, jest juz raczej dołek cenowy, w niektórych miastach ceny nawet idą minimalnie w górę, ja bym kupował

Gość greeeg
dzięki za wypowiedź, mam już to jedno mieszkanie na oku i chyba kupię, tylko sprawy w banku trzeba załatwić. Właśnie obawiam się, że ceny podskoczą od nowego roku -mdm i koniec z odliczaniem vatu za materiały budowlane

Gość gość
kupuj, teraz juz nie ma na co czekac

Gość król życia
ceny nie spadną. Powód jest jeden metr budowy kosztuje w graniach 2000 - 5000 tyś za metr. Ci developerzy którzy budują za własne pieniądze nic na tym nie tracą i tak zarobią na metrze od 2 do 3 krotnośc metra. Nieruchomości to najlepsza dzisiaj inwestycja, bo gruntów w miastach jest mało.

Gość Patinki2
Jeżeli masz szance na skorzystanie z MDM (szczegóły co i jak wraz z dobrym kalkulatorem znajdziesz na http://mieszkaniedlamlodych.com ) to kupuj