Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydkie kobiety mają pretensje o to że faceci są płytcy a same gdyby były ładne

Polecane posty

Gość gość

to leciałyby tylko na przystojniaków :D

Gość rorkokokob
dla mnie dużo przystojniaków jest aseksualnych z wyglądu. o.

Gość zbyt duze mniemanie
WIELU facetow maja zbyt duze mniemanie o sobie ...MYSLA ŻE SĄ TACY FAJNI ,a tak naprawde to nic ciekawego z nich..

Gość trzeba menó sprowadzic na ziem
Czesto widze na ulicach i nie tylko..,slysze Jak takie IMITACJE MESKIE,niedojrzali,dziecinni-ktorzy sa tak naprawde BARDZO ZAKOMPLEKSIENI ,a udaje macho kozaka .. krytykuja, ,smieja sie z kobiety czy to na ulicy ,czy w klubie ,a sami nie sa PIEKNI IDEALNI...a te kobietki z ktorych wiesmiewaja sie ,krytykuja..sa w wiekszosci FAJNIEJSZE OD NICH ... FACETOW Trzeba sprowadzic na ziemie bo naprawde maja zbyt duże mniemanie o sobie

Gość jaaaaaaj8777
Najbardziej rozwalają mnie szpetni pryszczaci wychodzeni brzydale co na kazda nieladna dziewczyne mowia pasztet no rozpie** mnie wtedy :D

Gość trzeba ich sprowadzic na ziemi
TRZEBA FACETÓ SPROWADZIC NA ZIEMIE

Gość jaaaaaaj8777
No trzeba trzeba :D

Gość gość
haha zamknac mordy i rozkladac nogi tym gogusiom. tylko na to was stac.

Gość oooojjjjuuuuggg
Nieladnie o sobie mowisz hahahaha

Gość gość
Wez, kobiety brzydkie sa nachalne, brakuje im prawdziwej inteligencji (czesto mysla ze moga narobic brak inteligencji przez siedzenie w ksiazkach, ale nic z tego; nie nadrobia brak genetycznych uzdolnien). Sa strasznie plytkie i pelen pretensji za swoj los. Manipulantki, ktore chwieja sie miedzy podwarzaniem i przymilaniem sie do facetow. Kobiety ladne za zwyczaj sa skomniejsze i bardziej ciche. Bardziej wrazliwe. Bardziej subtelne. Takiemu zwyklemu burakowi wystarcza taka gospodyni ochydna. A w ogole, oczywiscie ze piekno jest dobre! Ale piekno jest i zlozone. Piekno jest cielesno-duchowym zjawiskiem. I tak to widze. Plytkosc to reducja osoby to jednego aspektu i brzykie kobiety takie sa: jedno aspektowe. Wymyslaja sobie mit sprawiedliwosci kosmicznej, ze tylko w jednym aspekcie mozna byc dobrym jak wowczas wiemy, ze aspekty dobre sie za zwyczaj gromadza w jednej osobie. Przeciez piekno to wskaznik genetycznego zrowia a inteligencja rowniez sie wiaze z tym. Taka jest silna korelacja. Negujac to negujesz nature i prawde poprzez swoj obrzydliwy egoizm. Sorry, ale swiat nie jest fair i troche pokory ze strony brzydkich bab i chlopskich jelopow by sie przydalo. Twoje ego nie liczy sie. Swiat swoje zrobi. Nie badz rozpieszczona egoistka co mysli w swoijej arogancji, ze jej sie nalezy. Jestes k***a i tyle.

Gość A TY taki piekny idealny
KAZDY CZLOWIEK ZBRZYDNIE ZESTARZEJE sie Kazdego to czeka czy tego chce czy nie.. ZOBACZCIE MISS UNIVERSE za 5 lat juz nie bedzie wygladala jak wczesniej WYGLAD--- to powloka nadana nam na jakis czas i ta powloka potrafi bardzo zmylic czlowieka

Gość gość
Świat gowno zrobi. Jak wytłumaczysz to że ładne i inteligentne zdychaja na raka a brzydkie żyją wieczność

Gość gość
Czasem zresztą ładne wiążą się z brzydalami nawet totalnymi. Jak wytłumaczysz to zjawisko panie mądry. Natura pewno w grobie się przewraca albo i nie ona nie czasem w d***e ma nasz ładny zdrowy wygląd ?

Gość gość
Dla mnie facet musi mieć, to ,,coś''. Może być przeciętny z urody, ale musi mnie pociągać czymś mi imponować np. dobrymi manierami, poczuciem humoru czy inteligencją. Gdybym miała do wyboru modela - durnia, a przeciętniaka, który miałby dobry charakter wybrałabym tego drugiego. Przystojni zyskują na samym początku znajomości i takie znajomości są nietrwałe, natomiast do przeciętnych przekonujemy się dłużej, ale za to kochamy ich nie tylko za wygląd, ale za charakter.

Gość gość
Kontynuacja Najbardziej drażni mnie hipokryzja wśród facetów. Na 10 kobiet 8 jest ładnych , na 10 mężczyzn przystojnych znajdziemy tylko góra 4. Porozglądajcie się wśród znajomych, a też dojdziecie do takiego wniosku i taki facet, który nie dba o swój wygląd, nie używa kosmetyków chce mieć dziewczynę jak z journala, no bez jaj!!! Jestem zadbaną kobietą, nie brzydką. Lubie jak rozmawiam z jakimś facetem i czuję od niego wodę kolońską, jest ubrany w koszulę, a nie w bluzę. Poza tym zauważyłam, że dużo mężczyzn zapuszcza teraz włosy. Ok- długie włosy u mężczyzn są spoko, ale włosy się myje co najmniej, co dwa dni i nie wszystkim facetom one pasują. Najpierw Panowie popatrzcie na siebie krytycznym okiem, zanim nazwiecie jakąś dziewczynę brzydulą