Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny w ciaży pomózcie

Polecane posty

Gość gość

hej mam pytanie jestem w 12tyg i 6 dn ciazy dzis bylam na usg przez brzuch .Lekarz zrobił zdjecia plodu ale nie dal mi ich tylko powiedzial ze wynik bedzie w poniedzialek w przychodni.Chodze panstwowo.usg robilam u prowadzacego lekarza skierowal mnie do szpitala bo tam ma apart do usg

Gość gość
Nie chce cie martwic ale pewnie coś jest nie tak :( dlaczego nie zapytałaś gina o co chodzi?

Gość gość
bądź dobrej myśli, ale to nie wróży dobrze. Ni słyszałam jeszcze o takim przpadku

Gość gość
Ja też jestem w ciąży i cały czas mam jakieś upławy przez ktore cały czas mi mokro czy to normalne doradźcie

Gość gość
Ale ze co zlego?.najpierw stwierdzil ze cos nie tak bo teraz pozniejszy tydzien niz na wizycie 13-ego obliczyl , wpatrywal sie w monitor ustawial cos ale nic nie mowil tylko ze wynik w poniedzialek sama juz nie wiem

Gość ażurek
nie martw się na zapas,trzymam za ciebie i maluszka kciuki

Gość gość
ja również nie spotkałam się z taką sytuacją .. choć nie zawsze dają zdjęcie . Poza tym jeżeli byłoby coś nie tak to Dr kazał by ci przyjść do niego na wizytę, a nie odbierać wyniki w kotrych np napisane było by coś dsasfjkgjdfkgjsfa i weź to zrozum :)

Gość gość
A ja się z taką sytuacją spotkałam i wszystko było ok. Też miałam skierowanie na usg w szpitalu. wyniki były przesłane do poradni z której było skierowanie. Tylko podczas usg rozmawiałam z lekarką, która wykonywała badanie i wszystko mi mówiła. Taki to już system mają, nie wiem czemu ma to służyć, ale trudno. Czekaj spokojnie i nie martw się na zapas. Gdyby na prawdę coś poważnego się działo z pewnością lekarz wykonujący badanie coś by powiedział. Życzę Ci wszystkiego dobrego i zdrówka dla Was :).

Gość gość
dzieki dziewczyny juz sie martwilam