Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania33mam dość

Mój były wziął slub

Polecane posty

Gość Ania33mam dość

Ja dla niego rozwiodłam się wróciłam do panienskiego nazwiska, byłam gotowa wszystko zrobić dla niego. A dzisiaj się dowiaduje że 20 lipca wziął ślub z panią stomatolog. On ma 29 lat, ona 27. Ja mam 33 lata ale nigdy nie robił mi problemów. On ma swoją firmę. Miał wypadek na początku roku i nawet wejść nie mogłam bo ona tam siedziała nie miała takiego prawa była nikim dla niego. A teraz ślub....jak on mógł mi to zrobić.

Gość Ania33mam dość
Zaliczyłam jeden skok bok który dla mnie nic nie znaczył a on zostawił mnie ze wszystkim ja musiałam zmyslać bajki dlaczego się rozeszlismy.

Gość Ania33mam dość
Nie widziałam go od dwóch lat. Jej rodzice mają swój interes i ja z rodzicami kupuje coś u nich niestety i on tam był z obraczką na palcu do jej ojca mówi ,,tato" a do matki ,,mamo". Miałam ochotę powiedzieć mu prosto z mostu że jest chamem,.

Gość dddaaaaaaaa
sama jestes sobie winna...puściłaś się, to masz za swoje...

Gość Ania33mam dość
Nie nawidze go za to co mi zrobił.

Gość gość
widać że cię nie chciał.

Gość Ania33mam dość
Dla mnie ten skok w bok nic nie znaczył. Mieliśmy mieć pół domu moich rodziców to stwierdził że on będzie musiał dojeżdżać 60 km do firmy i woli kupić w mieście gdzie ma firmę mieszkanie. Tyle że wtedy to ja musiałbym dojeżdżać. Chyba że znalazłabym tam pracę.

Gość Ania33mam dość
Dla mnie to był po prostu zwykły seks. Przygoda. Ja uwielbiam seks.

Gość gościówka71
No widzisz to teraz nie musisz przynajmniej się przeprowadzać i dojeżdżać, powinnaś się cieszyć...

Gość gość
seks mozesz uprawiać bez skrupułów z kim popadnie,same zalety

Gość Ania33mam dość
Cieszyc zostawił mnie samą a po dwóch latach hajta się.

Gość EverybodyNeedsSomebody
SKoro to Twoj eks, to czemu dziwisz sie, ze wziąl slub? ja rozumiem, jakbyscie byli razem, planowali wspolna przyszlosc a on by za Twoimi plecami wziął ślub (tak, wiem, ze brzmi to absurdalnie ale chodzi mi o opisanie sytuacji), to wtedy moglabys miec o to pretensje i żal. Ale jak piszesz - to Twój 'były'! co oznacza, ze nic was nie łączy już i on ma pełne prawo zwiazac sie z kims - czy Ci sie to podoba, czy nie. naprawde trzeba tlumaczyc takie rzeczy 33-latce?

Gość Ania33mam dość
Ja zawsze krótkie spodniczki, obacasy wszystko dla niego a ona sukienka ładna ale na pewno droga i cały cash buty plaskie, zero makijażu. Owszem ładna jest, wiecie w tali ma czego ma ja nie mam biust ma czego ja nie mam, biodra ma czego ja nie mam.

Gość gość
no to już widzisz czemu cię kopnął,zmienił cię na młodszy,lepszy model i pogódż sie z tym

Gość Ania33mam dość
Nawet nie rozmawia ze mną. Cham jeden.

Gość gość
luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie!!!!!!!!!!!!!!! to jest prowokacja cholera jasna!

Gość gość
może ona ma tez mózg a ty najwyraźniej go nie masz

Gość Ania33mam dość
To nie jest prowokacja. Jestem tak w****iona po tym co zobaczyłam że aż kipie z nerwów.

Gość gość
Bzykasz sie z kimś bez żadnej żenady i się dziwisz, że on cie rzucił? Po co komu baba co z pierwszym lepszym się wali "bo to tylko seks". Ciekawe jaki byś założyła topic jakby on przeleciał inną i powiedział, że to tylko seks?

Gość Ania33mam dość
Hehe mam mózg. Boli mnie to wszystko. Idiota jeden.

Gość gość
On właśnie jest normalnym mądrym facetem ze kopnął w d...ę taką puszczalską. Idiotą to on by był, jakby ciągle się ciebie trzymał.

Gość Angelaaaaaaaa
zachowujesz się jak desperatka...na pewno masz 33 lata? jak Ci na nim zależy życz mi szczęścia i daj spokój. Ułóż sama teraz sobie życie...zdradziłaś go a on miał pójść do zakonu?zostać pustelnikiem, czekac na Ciebie? Ty się słyszysz...dobrze że facet ułożył sobie zycie. szczęścia dla niego a Ty zachowujesz się jak histeryczka wiedziałaś co robisz..i pewnie znowu byś go zdradziła skoro tak lubisz seks:)

Gość Ania33mam dość
Ze mną miał więcej wolności. Sam chodził na ścianki wspinaczkowe, na rowery, baseny a ona wszędzie z nim.

Gość Ania33mam dość
Normalny, mądry hehe no to pojechalas. Idiota zostawił mnie ze wszystkim samą

Gość gość
ale bełkot :o

Gość gość
a moze on chce z nia wszedzie chodzic ,bo uwielbia z nia przebywac,ty jesteś juz tylko niemiłym wspomnieniem dla niego wiec dobrze robi ze ma cie w d***e,idż se znajdż kogos do bzykania na wieczór:)

Gość gość
ze wszystkim czyli z czym? :D

Gość Angelaaaaaaaa
nie, nie wierzę że ktoś to piszę naprawde..nie można być tak popierdolonym....chyba;p

Gość Ania33mam dość
Moi rodzice mają mnie dla niego to był dziwne że chce mieszkać z rodzicami.

Gość Ania33mam dość
Weszłam na profil na fb na jego brata. Na dodane zdjęcia z jego wesela. Kurde suknię miała piękną aż szok. Ona ma jedno zdjęcie dodane, on nie ma jest tylko oznaczony na kilku zdjęciach.