Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona25252525

kamień w nerce

Polecane posty

Gość Ona25252525

witam 2 lata temu lezalam w szpitalu trafilam tam z silnym bolem nerki doslownie myslalam ze umieram mialam zapalenie miedniczki nerkowej. usg wykazalo wtedy jakies zlogi. przestalo bolec. minely dwa lata i znow bol. bylam juz 2 razy w szpitalu na pomocy. wymiotuje ciagle, plecy ciagle bola nawet noga. usg wykazalo kamien 6 mm i poszerzenie przez to miedniczki nerkowej. bol czuje od samego rana jest to taki tepy bol i nie pozwala doslownie funkcjonowac. w pn mam wizyte urologiczna czy taki kamien beda mi rozbijac zabiegowo czy dadza leki i dalej bede sie meczyc ???

Z tego co piszesz wynika że kamień jest umiejscowiony tak, że niemożliwe jest "urodzenie" go. Budowa jego uniemożliwia wyjcie przez moczowód z nerki. Wiele jest metod usunięcia kamienia ,oprócz tych typowo chirurgicznych do rozbicia ultradźwiękami. Arion.

Gość gość
Nie prawda. zmiana diety rozpuści kazdy kamień ale musi być konsekwencja !

O czym wy piszecie? jeśli ktoś nie może z bólu wytrzymać to dietę będzie stosował?, wypisujesz brednie na wszystkich tematach,ile za to ci płacą?,zacznij od siebie z tą dietą cud .

Gość gość
nie przesadzasz autorko ? kamień 6 mm i takie dolegliwośći aby leżec w szpitalu ? cos tu sie kupy nie trzyma u mnie 15 mm w moczowodzie tak umiejscowiony ze go zatkał nie spowodował takich dramatów

Gość gość
ja własnie usunąlem kamienie nerkowe dieta, dieta ktora stosuje po dziś dzień. A skąd biora sie kamienie ??? z nieprwidlowych nawyków zwyieniowych !!! wiec pozniej w ten sam sposób trzeba z tym walczyc.

Gość gość
no proste, ze dieta, ale chołota z kafe to tylko na tabletach jedzie.