Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mari9696

Diela znowu

Polecane posty

Gość mari9696

Witam wszystkich zaczynających po raz kolejny (tak jak ja) oraz tych wytrwale trwających na dietach. ja od jutra zmieniam swoje życie na lepsze i jak większość kobiet chce też zmienić swój wygląda bo troche niepotrzebnych kg mam:-> mam chłopakao któremu się podobam taka jaka jestem ale chce to zrobić dla siebie dla lepszego samopoczucia... zaczynam od jutra. czemu od jutra a nie np od dziś? - bo jutro mam rozmowe o pracę i myślę że to będzie dobry początek w tej mojej zmianie życia na lepsze. wszystkie smutki narzekania idą w kąt bo to moje życie i tylko ode mnie zależy jak będzie ono wyglądać. tyle tu topików o dietach że nie wiem co wybrać... Rozumiem tych którzy stosują rygorystyczne diety nam puszystym naprawdę ciężko zrzucić tego ciałka ale wiem że jak się chce to można. Ja chcialabym tak z 5kg schudnąć chce też pokazać mojej rodzinie (która we mnie nie wierzy) że dam radę. Na chwilę obecna nie wiem jaką dietę będę stosować. Narazie dużo warzyw owoców nabiału duuużo wody no i ruchu (skakanka, rower, biegi, spacery, basen, brzuszki). Teraz MUSI SIĘ UDAĆ!!!

Gość gość
hahaahaha no tak tez widzialam ten tekst ;)