Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sam się wykończone

Polecane posty

Gość gość

pije już drugi tydzień, nie jem. kasę mam. nie chcę żyć. Zapije się.to za długo schodzi :( cześć 😭

Gość gość
tu też nikt cześć nie odpowie. Żegnajcie :(

Ty chociaż masz kasę i możesz sobie kupić alkohol, a ja całą dniówkę (20 zł) wydaje na chleb, jakiś serek i wodę 5 litrową do picia i mycia się.

Nie mam wody oraz gazu. Woda nigdy nie była tam doprowadzona, bo mieszkam w dawnym magazynie na owoce z pobliskiego sadu. A na gaz nie stać mnie (55 zł u mnie)

Moja najcenniejsza rzecz to telefon, z którego wchodzę np. na to forum. Gdyby nie telefon to już dawno bym całkiem ześwirował.

Gość gość
a skąd masz internet? :-O

Internet mam w telefonie, z którego piszę. Kartę za 10 zł kupuje i pakiet mam z plusa. Gorzej jak nie mam pracy - wtedy nie mam na kartę i popadam w gorszy stan psychiczny, bo nie mam gdzie się wygadać.

Gość gość
a niemasz rodziny ,przyjaciół dlaczego mieszkasz w takich warunkach?

Mieszkam w takich warunkach, bo w pośpiechu uciekłem z domu mojej matki. Moja matka to alkoholiczka i szczerzę jej nienawidzę. Przez nią mam depresje. Takie warunki, bo chciałem się znaleźć z dala od matki. Myślałem, że chwilę posiedzę i coś znajdę, ale utknąłem, a do tego przez mą urodę dostałem fobii społecznej i mam trudności. Znajomych nie mam. Mam dwóch braci ale oni dawno temu uciekli z domu do miasta. Też ich nienawidzę za to co robili mi w młodości. Teraz mam 21 lat i został mi tylko sad owocowy obok mojego "domu".

Gość saramajjjjj3
współczuję, ale ja na twojm miejscu (wiem łatwo mówić) w******am bym ta matke z domu na zbity pysk pijaczkę jedną, a jak juz bym miała z nia mieszkać to bym jej życje umiliła by się predzej wykonczyła

Gość gość
ale ten sad jest twój? czy może komuś owoce podbierasz?

Gość gość
Cienias. Ten wyżej. napisał to autor tematu. poderznij żyły.

Matka nie mieszka ze mną, bo od niej uciekłem. To w sumie nic nie dało, bo nachodzi mnie jak kończy jej się kasa na picie. Jej konkubent już nieraz mi dał w mordę. x Tak ten sad jest mój. Stoi zaraz obok mojego "domu".