Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam pana ktory mnie rozdziewiczy

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat i jestem dziewica ;) Mam dlugie, zlote wlosy, niebieskie oczy i 173 cm wzrostu, szczupla. Jestem z okolic Warszawy

Gość gość
andi_zak@tlen.pl Dyskretny, higiena, zapłacę ekstra.

Gość gość
mamy XXl wiek a niektórzy wierzą jeszcze w 21-letnie dziewice :D:D🖐️

Gość gość
podaj adres email

Dziwne jest to że akurat tu szukasz kogoś do rozdziewiczenia. Nie wiem czy to jest dobry pomysł by zrobił to ktoś obcy kogo wcale nie znasz i nic o nim nie wiesz. Tak więc zastanów się raz jeszcze zanim popełnisz życiowy błąd.

Gość gość
anialukjanionok@gmail.com

Gość XPMaksimus
kiedyś widziałem stronę internetową, gdzie zajmują się rozdziewiczaniem fachowo i przyjemnie, ale niestety trzeba zapłacić. Można też na allegro sprzedać dziewictwo i jeszcze na tym zarobić, hahahhahahahahaha

Gość gość
z loginu widać, że to Ukrainka i chce zarobić kasę - normalna prostytucja

Gość gość starszy
goście musze Was zaskoczyć. W swoim życiu miałem dziewice w wieku 21,24 i 28 lat przy czym ostatnią jakieś 5 lat temu i miała 21 lat.

Gość gość
Witam, jestem masażystą w zawodzie od kilku lat. Mam tytuł technika oraz wiele godzin dodatkowych różnych kursów dokształcających. Wykonuje masaże Ayurvedyjskie, Lomi Lomi, sportowe oraz lecznicze. Poza tym również wykonuje masaże Tantryczne dla Pań. Jest to masaż erotyczny pochodzenia indyjskiego. Zmysłowy i bardzo pobudzający masaż całego ciała. Trwa 1,5h koszt takiego masażu to 250zł pracuje stacjonarnie na terenie Częstochowy. Możliwość również przyjazdu do klientki. Przy masażu Tantrycznym jednak mam pewne wymaganie klientka musi mieć skończone 22 lata , obecność mężów, kochanków kiedyś pozwalałem na to niestety okazuje się że większość takich sytuacji kończy się nie przyjemnie bo albo zaraz by chciał uczestniczyć albo coś dalej w trójkę tak więc przykro mi obecność osób 3 wykluczona. Masaże a w szczególności ten pomimo że jest to forma zabawa wymaga trzymania się jednak pewnych reguł inaczej po prostu traci sens. roban30@o2.pl