Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maura0101

zerwałam ale nadal kocham

Polecane posty

Gość maura0101

Byłam z chłopakiem 2 lata. Nasz związek był burzliwy ale namiętny. Bardzo sie kochaliśmy. I niestety kochamy. Dwa tygodnie temu wydarzyła sie sytuacja która przekonała mnie do rozstania. Byliśmy na imprezie i pokłóciliśmy sie. On zaczał mnie szarpac, podduszac, rzucac rzeczami... Robił tak nie raz wczesniej ale w mniejszym stopniu. Dlatego teraz podjelam decyzje o rozstaniu. On jednak jeszcze sie starał o mnie, dopóki nie dowiedzial sie ze juz sie spotykam z innym. Bardzo oboje cierpimy. Ja spotykam sie z pewnym facetem, cos do niego czuje ale to jeszcze nie to. Nie moge przestac myslec o byłym chłopaku bo czuje ze nadal go kocham, on tez strasznie cierpi. Brakuje mi go, mam depresje, czuje ze gdybym go spotkała to chcialabym mu sie rzucic na szyje i nigdy juz nie puszczac. Chcialabym juz go nie kochac bo wiem ze ten zwiazek nie byl dobry ale z drugiej strony jest teraz gorzej niz bylo. Nie wiem czy dobrze zrobilam nie dając mu szansy na naprawienie tego?

Czego naprawianie? Przecież to eskalowało, zaczynało się niewinnie a skończyło na duszeniu. Kobieto... I co to za pomysł 2tygodnie po zakończeniu 2letniego związku szukać sobie Pana Zapchajdziury? To wręcz obraźliwe dla tego faceta, bo spotykasz się z nim a wzdychasz za kimś kto Cię nie szanował. Naucz się być sama, przetrwa to wszystko i jak już się z tym pogodzisz wtedy szukaj czegoś nowego.

Gość gość
kochac sobie mozesz skolko ugodno kazda milosc zostawia w sercu slad ale to nie znaczy ze ma wplywac na twoje decyzje w dalszym zyciu

Gość maura0101
ten drugi chłopak zaczał sie o mnie starac a ja temu uległam bo myślalam ze tak mi bedzie łatwiej zapomnieć o tamtym... ale cieżko jest bardzo. zastanawiam sie dlatego czy dobrze zrobiłam zakańczając swoj zwiazek kiedy oboje sie kochamy i nie potrafimy bez siebie zyc. to jak samowolnie odciac sie od powietrza

Gość gość
dwa tygodnie i już ma nowego. Widac jak bardzo kochała

Gość gość
jesli w powietrzu jest sarin to jedyne co mozna zrobic aby przetrwac to zalozyc maske p-gaz :classic_cool:

Tak, tak wracaj do poprzedniego. Czekamy na kontynuacje topiku "Dostałam w pysk, co mam robić?"🖐️

Gość maura0101
ja nie mam innego, chyba ktos tu zle zrozumiał. chcialam sie pocieszyc ale nie wychodzi. nie chcialam zostac sama. do tamtego chłopaka nie bede w stanie nic wiecej poczuc jak bede kochac mojego byłego. wczoraj z nim rozmawialam, mowil ze tez chce sie spotykac z jakas dziewczyna i bardzo mnie to zabolało. boje sie że bede nieszczesliwa bez niego.

Gość czarnulaaa_123
Droga koleżanko. Najpierw usiądź wygodnie i przeanalizuj swój dotychczasowy związek. Nikt nie mówi, że rozstania są łatwe i przyjemne, bo nie są. są cholernie trudne i większość z forumowiczów tego doświadczyła. Ale pomyśl... teraz niby kochasz, choć myślę, że to bardziej przywiązanie, chciałabyś być tak traktowana przez całe swoje żyucie, a po ślubie może nawet i gorzej??? a gdy będą dzieci a ich kochany tatuś na ich oczach da mamie w pysk, albo zacznie ją dusić, a na drugi dzień na kolanka i z kwiatkami? Sama sobie odpowiedz na to bo to Ty z nim będziesz a nie my. To Tobie ma odpowiadać. Jeśli lubisz być tak traktowana to idź do niego i rzuć mu sie na szyje i żyjcie długo i szcęśliwie do nastepnęgo razu... a potem znów płacz i przemyślenia. Pokazał Ci już teraz na co go stać. Cierpi? Może i tak bo tak samo był przywiązany jak i Ty albo po prostu chce wzbudzić Twoja litość, byś wróciła do niego, a potem będzie dalej tak robił jak Cie w końcu udobr***a. Twoje życie, ale wątpie czy którakolwiek kobieta chciałaby być tak traktowana. Jeśli wybaczysz to sądze, że będzie dobrze, ale na chwilę. Te to kiedyś przerabiałam. A jeśli chodzi o tego faceta , z którym się obecnie spotykasz, to jeśli nie masz wobec niego żadnych planów i zamiarów to zostaw chłopaka w spokoju, nie traktuj ludzi przedmiotowo, jak zabawkę, która wypełni Twoją pustkę. On też ma uczucia, a jeśli się zakocha a Ty go potem zranisz? Chciałabyś czuć sie tak sam? Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe.