Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strona internetowa o prowadzeniu się Polek w Anglii

Polecane posty

Gość gość

wkrótce powstanie strona z interaktywną grafiką pokazująca skalę międzyrasowych związków Polek na Wyspach jak również potencjalne konsekwencje takiego stanu rzeczy. strona ma za zadanie informować polskie społeczeństwo o tym o czym polskie media konsekwentnie milczą - o szale macicy Polek w stosunku do murzynów i ciapatych i o tym jak takie coś może się skończyć dla Polski i polskiego społeczeństwa zostaną przedstawiona najnowsze statystyki brytyjskich urzędów statystycznych, będą także liczne porównania z kobietami innych narodowości żeby pokazać w jakim stopniu Polki to robią. strona będzie promowana na największych portalach typu Facebook, twitter, youtube, wykop itd by w ten sposób zdobyć miliony oglądających

Gość gość
powinny znalezc sie tam zdjecia i dane tych kure/wek oraz zdjecia ich bekartow. Przeciez zadna dziw/ka podobno nie wstydzi sie swojego lajdactwa a ich kupopodobny kochas jest "inny" niz reszta jego kupopodobnych pobratymcow :D Nalezy tepic zanieczyszczanie bialej rasy jak i zanieczyszczanie Europy. Cale to gowniane robactwo powinno byc na pregierzu wraz ze swoimi naloznicami.

Gość gość
heheh. o co ci chodzi chu-opcze? :D niech się parzą z kolorowymi - ale potem niech nie sprowadzają swoich kochasiów do POlszy

Gość Rutkowski Patrol Team
zdjecia zdjecia dawajcie, niech ich rodziny z duma pokazuja sasiadom jakie to brazowe czy czarne szczescie trafilo ich coreczke :D

Gość gość
ale wiecie ze na to jest paragraf osly? :D

Gość Rutkowski Patrol Team
juz trzesiesz d**a ? a przeciez powinnas byc dumna z ciapaka wielka milosc :D

Gość gość
no wiecie co? wlasnie niech tylko znajde swoje zjecie tam to sie nie wyplacicie do konca zycia !! skinole jedne

Gość detektyw kolombooo
Nadwornymi fotografami sa facet 30 londyn, ktorzy uzywa iPhona a potem obrabia zdjecia w iPadzie i wrzuca je na strone przez iBooka oraz Leo_The_Tiger, ktorzy specjalizuje sie w fotografi portretowej. Jego prace zawieraja miedzy inymi zdjecia "Czarne+Biale=Bezowe", " Pierogi i kebab", "Wojek koziabroda", " Na afganskich pastwiskach" czy "Mariola i Ahmed w plenerze".

Gość gość
ze co?boze co za pustostan tu panuje az zygiem wieje:D

Gość gość
trzese portkami? skad krerynie tylko ostrzegam bo jak widze z wiedza stoisz na bakiem tak samo jak z wychowaniem

Gość gość
Problem polega na tym że Polki nader często lądują na dnie społeczeństwa UK .Kogo tam znajdują ? Kolorowych! Zaraz rykną oburzone że maja chłopaków lekarzy itp. Owszem zdarza się ale większość z owych adonisów jest na dnie w gruncie rzeczy wciąż klasowego społeczeństwa UK , pogardzana przez rdzennych Anglików. Polka myśli -jaki cool że mam Pakistańczyka ale NIE MYŚLI że taki partner to na ogół kotwica dzięki której na tym dnie pozostanie. I ona i ewentualne potomstwo o czym one oszołomione popędem seksualnym nie pomyślą. Czasem Polce tak się źle wiedzie że mający budkę z żarciem Bengalczyk to jej jedyna szansa materialna.Kolorowy ma białą d**ę a ona jaki taki byt. Gadki o uczuciu tylko maskują ten stan. Natomiast dla ich partnerów kobieta-Polka w łożu i kuchni to AWANS społeczny , także poniekąd nobilitacja we własnym środowisku .Nawet jeżeli to tylko prosta zapuszczona dziewucha . Tak więc reasumując owe liczne związki są tylko potwierdzeniem smutnego faktu że na Polki leci ostatni pod względem pozycji społecznej sort mężczyzn w UK.

Gość gość
nielogiczna wypowiedz.. :D Ja mam meza hindusa i moja rodzina go polubila i sa na poziomie( moja i jego rodzina) O tolerancje jednak trzeba bylo troche poczekac .Dlaczego ?Bo Polacy to rasisci! Ja tez zawsze bylam i spotykajac sie z moim obecnym mezem czulam dysonans pomiedzy tym jaki jest a jego kolorem skory.. Ja zreszta tez nie uwazam sie za dno:D Ale rozumiem mam znajoma ktora zlapala sie hindusa jak tonacy brzytwy teraz cierpi po czesci bo on nie dosc ze dzieki niej ma wize na 5 lat to teraz pokazuje jak mocno ja kocha i szanuje

Gość gość
A i jeszcze jedno.Obie ze znajoma mieszkamy w Londynie i obie myslalysmy ze skoro jestesmy w stolicy to czeka nasz wieksza tolerancja.. Niestety ale nie.. a od kogo najmniejsza?Od Polakow od rodakow.. Zabili by spojzeniami. chamstwo plebs niewyuczony,nieswiatowy

Gość gość
nawet Czeszki, Slowaczki maja wiecej honoru i nie zadaja sie z ciapackim scierwem. Co z tymi Polakmi sie dzieje? Przerazajace!

Gość gość
Ale cycatka .że cycki jej do twarzy prawie dotykają .Obleśne te zdjęcie

Gość idryss
przeczytajcie sobie blog Funciak.blox.pl tam cala prawda zawarta jest o polskiej emigracji w Anglii buhahahha

Gość gość
to fotoshop

Gość gość
Wiecie co, mi to się śmiać chce z tych osób i tego jak często podkreślają niewykształcenie, niewiedzę i brak inteligencji swoich adwersarzy. Np. pisze taka: "Zabili by spojzeniami. chamstwo plebs niewyuczony,nieswiatowy" a w jednym zdaniu złożonym z DWÓCH wyrazów zrobiła DWA błędy orograficzne ("Zabili by spojzeniami."). Dla wyjaśnienia dla tej pani "zabiliby" piszemy łącznie a "spojrzeniami" przez "RZ". x Dalej: "ostrzegam bo jak widze z wiedza stoisz na bakiem" Wydawało mi się że się pisze "na bakier" ale może koleś stoi gdzieś z bakiem i próbuje go zatankować? x "boze co za pustostan tu panuje az zygiem wieje" Do tej pory nie wiem czym wieje ale osoba pewnie dobrze się orientuje.

Gość gość
o pan ala miodek profesur sie wypowiedzial

Gość gość
no wstyd nie zauwazylam .skonczylam jednak studia . hehe powaznie

Gość gość
"o pan ala miodek profesur sie wypowiedzial" Nie miodek, ale jeżeli komuś ubliżasz, że jest niewykształcony lub mało inteligentny a sama robisz dwa byki w zdaniu dwuwyrazowym to chyba coś jest nie tak. Zanim zaczniesz ubliżać innym spójrz na siebie. Bo robisz z siebie pośmiewisko.

Gość gość
okej masz racje ;) kiedys nie mialam problemu komp poprawial mi bledy teraz nie mam tej opcji ..

Gość gość
Nie musicie str tworzyc i tak juz nas zlinczowali w Polsce . Polacy ktorzy cierpieli nietolerancje teraz w swoich braci uderzaja .. czystosci krwi chca jak hitlerowcy chore

Gość gość
czy w Polsce mieszkaja jeszcze normalni ludzie. moze zamiast zajmowac sie zyciem innych ludzi zajmijcie sie swoim.

Gość strzaleczqa
>>>>>>>>>>niech ci sie lepiej nie wydaje ty madralo kafeteryjna buhahah

Gość gość
moze mi ktos wyjasnic, dlaczego z ta dzicza muzulmanska wiaza sie jedynie Polki? Dlaczego Czeszki, Slowaczki maja wiecej honoru i nie pozwalaja sie tknac takim robalom a Polki z ochota sie rozkladaja przed nimi. Skad to sie bierze?

Gość gość
czeszki i slowaczki tez sie z nimi wiaza. To ze ty takowej nie znasz nie znaczy ze takich zwiazkow nie ma.

Gość gość
Znowu k***a ten zyd, leo the srajger.