Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strona internetowa o prowadzeniu się Polek w Anglii

Polecane posty

Gość gość
Czy Wy idioci nie widzicie, że to znowu ten żydowski debil - TROLL SPAMUJE? PO co dyskutujecie z tym Pajacem? Troll zignorowany, to Troll zlikwidowany

Gość gość
Do tej pani co ma męża z Pakistanu: Bzdura, że polskie dzieci uczą się gorzej od innych. Może na początku mają problemy ale tylko z początku. Moja córka skończyła szkołę z wyróżnieniem choć była jedyną polką w klasie a takich naszych dzieci jest bardzo dużo i to one właśnie zawyżają poziom nauki w angielskich szkołach. Nie wiem gdzie chodzi Twój maluch do szkoły ale nie wierzę Ci w ani jedno słowo chyba, że mieszkasz gdzieś na wiosce. Tam rzeczywiście naszym polskim dzieciom trudniej. Czytając Twój post to można wnioskować, że po części właśnie przez takie osoby jak Ty. Nie pisz o tolerancji kobieto bo Ty akurat z tolerancją nie masz nic wspólnego. Uważasz się za angielkę co? Żałosne jak się czyta takie teksty i gdzie swoi obrażają swoich. A co do innych komentarzy to przykro czytać. Nie dziwne, że Polaków uważa się za zaścianek europy. W żadnym innym kraju nie ma takiej nienawiści do swoich rodaków co u nas. Nic się jednak w naszym kraju nie zmieni a już na pewno nie mentalność..

Gość gość
Wszystkie tematy pt. "prowdzenie się Polek za granicą" "moja definicja Polski patriotki", itd zakłada jeden i ten sam debil - miłośnik żydów - leo the srajger. Wszystkie posty z wyzywiskami pisze jeden i ten sam debil, spędzający 24h/na dobe na Kafeterii.-leo the srajger Serio, nie ciężko się połapać, ze to jedna i ta sama osoba pisze. Już jeden temat "Wasze doświadczenie dotyczące polskich facetów za granicą" zmasakrował postami i spamem o swojej miłości do żydów, nienawiści do Arabów, Pakistańczyków, Muzułmanów, Murzynów i Polaków. I tak w kóło i w kólko. Co za Debil.

Gość gość
tak myslalam ze nienawidzi zydow.pewnie jego ex ma ciapaka

Gość gość
Sęk w tym, że on kocha zydów i uważa ich za najlepszych, najinteligentniejszych, itd itd.

Gość gość
ale sie ciapackie lachociagi wzburzyly :D az milo czytac, jak im zylki pekaja w d*pskach :D Lubie je tak wnerwic :D Wala w klawiature, ze slina im z pyskow tryska, bledy robia z pospiechu i z braku wyksztalcenia ;-) Bo kazdy lachociag wie jedno - kupopodobny kochas lachociaga jest inny :D Taaaaki inny... :D:D:D Hahahahahaha!!!!!

Gość gość
Ale komu zylka peka? Ja nie widze zadnych wulgarnych postow oprocz twoich. Produkujesz sie w kazdym watku i na kazdej stronie z tymi samymi tekstami : kozojebcy, kupopodobni, zlewy na sperme, lachociagi. Alez no liferem jestes :D Chyba widzisz ze kazdemu twoje wypociny lataja kolo tylka, bo jestes tylko forumowym trollem ktory szuka atencji, ktorej nie ma w realu. Tak naprawde ci wspolczuje bo twoi rodzice kompletnie zawalili sprawe wychowania. Na szczescie masz kafeterie. Tutaj chociaz ktos ci czasami odpisze ;)

Gość mmmasitta
no i gdzie ta strona ze zdjeciami? czekam i czekam i nic, k***a znowu idiota rzuca slowa na wiatr, idz dziadu zwal gr***e bo znowu marnujesz czas na babskim forum, ciota, prawdziwy facet nigdy by nie siedzial na damskim forum buhahaha

Gość gość
dzisiaj bylam swiadkiem, w parku, jak dwie Angielki smialy sie z polskiej dziw/ki ciagnacej ze soba stadko ciapatych bachorow :O Jej macho, rachityczny ciapak, probowal ustawic angielskie dzieci na placu zabaw. No i wkroczyli angielscy tatusiowie - grzecznie, stanowczo uciszyli podskakujacego, jak na sprezynie malutkiego kuposia. Angielki siedzialy na lawce i rozmawialy - o kochance kuposia. To byla NIESTETY Polka - odebrala telefon i po polsku rozmawiala :O

Gość gość
a ja bylam dzis swiadkiem jak dwoch polskich idiotow probowalo poderwac swoja lamana angielszczyzna piekna dziewczyne w pociagu, byli dosc napastliwi i uzywali niecenzuralnych slow, dwoch angielskich gentlemanow wstalo z siedzenia i strzelili polskim idiotom po pysku, reszta wagonu sie smiala do rozpuku jak komentujac jacy to polscy faceci sa chamscy i bez manier...zabawne co?

Gość gość
Kowalsky i Malinowsky pojechali do roboty do Anglii. Po kilku miesiącach wraca tylko Kowalsky. Znajomi się pytają: - A gdzie masz Malinowskiego? - Został, sklep otworzył - odpowiada. - Po trzech miesiącach? Jak? - Normalnie, łomem - odpowiada Kowalsky

Gość gość
Dlaczego David Copperfield musiał odwołać swój występ w Polsce? --- Nikt nie był nim zainteresowany. W Polsce to normalne, że coś znika.

Gość gość
umarlo kiedys dziecko murzyna,poszlo do nieba,murzynek zapytal boga,wiec teraz bede aniolkiem??nie corva nietoperzem i s********j jego matka byla polca :D

Gość gość
Po czym poznać że w Niemczech jest za wielu Polaków? --- Cyganie ubezpieczają swoje mieszkania... Dlaczego nie powinieneś potrącać Polaka jadącego na rowerze? --- Możliwe że to twój rower. Szefowie największych banków w Londynie zorganizowali mistrzostwa świata we włamywaniu się do sejfu. Zasada była taka: Reprezentacja kraju ma minutę na włamanie się do sejfu przy zgaszonym świetle. Po minucie zapala się światło, co jest równoznaczne z przegraną. Pierwsi wystartowali Niemcy... mija minuta - nie udało się. Następnie startują Hiszpanie... ta sama sytuacja. Potem Kolejni Holendrzy, Szwedzi, Portugalczycy... nie udaje się nikomu. W końcu startują Polacy... Po minucie pan wciska przycisk, ale światło się nie zapala. Jeden Polak do drugiego: - Zbychu mamy tyle kasy, na ch** ci jeszcze ta żarówka?

Gość gość
Zdanie z 10 wyrazami i 4 kłamstwami? --- Uczciwy Polak jedzie na trzeźwo swoim własnym samochodem do pracy. Co jest napisane nad sedesami w toaletach publicznych w Polsce? ---Nie wyjadać kostek klozetowych!

Gość gość
a ten najlepszy! z dedykacja dla facet 30 londyn i leo-the-tiger buhahahaa W szpitalu na poród syna czekają Murzyn, Polak i Niemiec. Pilęgniarki pomyliły jednak karteczki z nazwiskami i nie wiadomo które dziecko jest czyje. Proszą ojców na salę by zobaczyć dzieci i zdecydować. Niemiec od razu podchodzi do czarneo dziecka i bierze je jako swoje. Pielęgniarka się nie zgadza, przecież widać, że to nie jego. A Niemiec na to: ---Dopóki nie wiadomo które jest polskie wybieram to czarne.

Gość gość
W dużym samochodzie jedzie 3 Polaków. Kto prowadzi? --- Policjant!

Gość gość
Jak poznasz, że masz Polaka za sąsiada? --- W ogródku szuszy się papier toaletowy.

Gość gość
W największym polskim centrum handlowym była awaria prądu. Ludzie utknęli na ruchomych schodach przez 4 godziny.

Gość gość
Trzy małżeństwa: amerykańskie, niemieckie i polskie poszły z żoną na wspólną kolację do restauracji. W pewnej chwili Amerykanin mówi do żony: -Podaj mi cukier, mój cukiereczku! Amerykanka całuje męża w usta i spełnia jego prośbę. Po chwili Niemiec zwraca się do swej żony: -Mój słodki miodziku podaj mi miód! Niemka całuje męża w usta i spełnia jego prośbę. Wówczas Polak który nie ma zamiaru być gorszy od Niemca i Amerykanina mówi: ---Podaj mi herbatę w torebkach moja torbo!

Gość gość
Polski minister udał się w oficjalną podróż do Francji. Jednym z punktów wizyty była kolacja u jego francuskiego odpowiednika. Widząc jego wspaniałą willę, z obrazami wielkich mistrzów na ścianach, pyta, jak on zapewnia sobie taki poziom życia ze skromnej pensji urzędnika republiki. Francuz zaprasza go do okna: - Widzi pan tę autostradę? - Tak. - Ona kosztowała 20 miliardów franków, firma wypisała fakturę na 25, a różnicę przekazała mi. Dwa lata później minister francuski udaje się do Polski i odwiedza swojego odpowiednika. Kiedy podjeżdża, jego oczom ukazuje się najpiękniejszy pałac, jaki widział w życiu. Stwierdza od razu: - Dwa lata temu stwierdził pan, że prowadzę książęce życie, ale w porównaniu do pana... Polski minister podchodzi do okna: - Widzi pan tę autostradę? - Nie. - No właśnie.

Gość gość
Polak we Francuskiej restauracji. Nie zna języka, jednak usiłuje coś zamówić: - La Spagetti proszę i La piwoo. Okazuje się, że kelner nie ma większych problemów. Zadowolony Polak dodaje: - La jeszcze jedno piwo. Znowu otrzymuje to co zamówił. Prosząc o rachunek mówi więc do kelnera: - La kelner widzi jak ja La dobrze po La Francusku La mówię? --- Jakbym nie był Polakiem, to byś La gówno zjadł!

Gość gość
Dlaczego Rosjanie kradną zawsze po dwa samochody? --- Bo wracaja przez Polskę.

Gość gość
Rozmawiają dwaj kanibale przy grillu: --- Nie obracaj tak szybko! Mięso się dobrze nie upiecze! --- Nie ma mowy! To Polak, jeśli będę kręcił wolniej to ukradnie mi węgiel.

Gość gość
Po czym poznać, że dusza Polaka jest w niebie? ---- W konstelacji Wielkiego Wozu brakuje kół! Polak przychodzi do znajomej. Kobieta rozbiera się, daje gościowi sznur i mówi: --- Zwiąż mnie, obróć mnie i zrób to, co wy, Polacy, potraficie najlepiej! Polak wiąże niewiastę, obraca ją i ucieka z jej telewizorem.

Gość gość
Diabeł złapał Polaka, Niemca, Ruska i mówi: Jak wasze członki będą miały razem 100 cm, to was puszczę na wolność. Rusek pokazuje 50 cm... Niemiec pokazuje 49 cm... Polak pokazuje 1 cm... Diabeł puszcza ich na wolność. Rusek zadowolony mówi: - Wy się cieszcie ,że mój miał 50 cm! Niemiec mówi: - Wy się cieszcie ,że mój miał 49 cm! a Polak mówi: - Wy się cieszcie, że mi stanął!

Gość gość
Papież Polak jest z wizytą w Niemczech i zapragnął zrobić coś ciekawego całkiem prywatnie. Wybór padł na zakupy w sztandarowym niemieckim sklepie ALDI. Robi więc sobie papież zakupy, coś tam sobie z regałów do koszyka powrzucał i idzie do kasy. Zapłacił a przy wyjściu szampany strzelają, ogólna radość i wiwaty. Papież zdziwiony - nie wie o co chodzi - więc pyta. A tu przybiega kierownik sklepu i mówi: --- Gratuluje, gratuluje - jest Pan pierwszym Polakiem, który nic w naszym sklepie nie ukradł...