Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strona internetowa o prowadzeniu się Polek w Anglii

Polecane posty

Gość gość
Niezmiernie śmiać mi się chce z osób, które poprawiają błędy ortograficzne innych, a przy okazji nie widzą swoich byczków, np.w postaci braku przecinków. Tak, tak, do ciebie ten post się tyczył, niunio od "poprawnej polszczyzny" ;)

Gość gość
Mieszkam w Polsce mam meza Polaka ale nie interesuje mnie co robia sasiedzi czy Polacy za granica tak samo jak nie chce by moje zycie interesowalo innych.

Gość gość
link do strony poproszę

Gość gość
"Niezmiernie śmiać mi się chce z osób, które poprawiają błędy ortograficzne innych, a przy okazji nie widzą swoich byczków, np.w postaci braku przecinków." Znowu ta od zgubionych przecinków. Zadzwoń po Rutkowskiego, może ci pomoże. Czy już tłumoku nauczyłaś się co oznacza "pisać jak kura pazurem"? Czy nadal masz z tym problem? Ale cię musi boleć poprzednie upokorzenie, że dwa dni łazisz teraz po forum i próbujesz sobie odbić. Z rozpędu zapomniałaś napisać jakie masz wykształcenie jak to zwykle masz w zwyczaju.

Gość gość
Mieszkam w Polsce mam meza Polaka ale nie interesuje mnie co robia sasiedzi czy Polacy za granica tak samo jak nie chce by moje zycie interesowalo innych. -- nie interesuje to po co tu wlazlas ? z braku zainteresowania ?

Gość gość
hahahaha ale ona sama nie umie stawiac przecinkow. :D --- "poprawiają błędy ortograficzne innych, a przy okazji nie widzą swoich byczków" --- Przed spójnikiem "a" nie stawiamy przecinka. Tak samo jak przed: i, oraz, tudzież, lub, albo, bądź, czy, ani, ni. No i co niunia? Teraz sie z ciebie smiejemy i twojej polszczyzny hahaha :D

Gość gość
Faktycznie, na wszelki wypadek ponastawiala tych przecinkow po kazdym wyrazie, uczuna :D

Gość gość
I co to komu da ze zrobi taka strone.Szczesliwszy bedzie?Ludzie sa odwazni w internecie niech podpisza sie pod ta strona z imienia I nazwiska, dadza swoje zdecie . Zobaczymy czy beda tacy madrzy.

Gość gość
"Znowu ta od zgubionych przecinków. Zadzwoń po Rutkowskiego, może ci pomoże. Czy już tłumoku nauczyłaś się co oznacza "pisać jak kura pazurem"? Czy nadal masz z tym problem? Ale cię musi boleć poprzednie upokorzenie, że dwa dni łazisz teraz po forum i próbujesz sobie odbić. Z rozpędu zapomniałaś napisać jakie masz wykształcenie jak to zwykle masz w zwyczaju" Hę? O czym ty piszesz do mnie? Ale widzę, żeś posłuszna i troszkę się poprawiłaś z interpunkcją. . hahahaha ale ona sama nie umie stawiac przecinkow. smiech.gif --- "poprawiają błędy ortograficzne innych, a przy okazji nie widzą swoich byczków" --- Przed spójnikiem "a" nie stawiamy przecinka. Tak samo jak przed: i, oraz, tudzież, lub, albo, bądź, czy, ani, ni. No i co niunia? Teraz sie z ciebie smiejemy i twojej polszczyzny hahaha . Oj widzę, że kogoś bardzo zabolało to, że zwróciłam uwagę o przecinkach. Niunia, cytat z wiki ci podaję. Miłej lektury. I na przyszłość - nie kompromituj się, panna. "Rozdzielamy przecinkami zdania współrzędne połączone następującymi spójnikami: a) przeciwstawnymi: a, ale, i (gdy powtarza się w zdaniu), lecz, jednak, jednakże, zaś, wszakże, owszem, natomiast, tylko, tylko że, dlatego że, mimo że, chyba że, jedynie, przecież, raczej, tymczasem, za to, ponieważ" . Oczywiście nie miałaś pojęcia o tym, że należy wstawić przecinek w zdaniu, w którym powtarza się "i". Widzisz, znów się czegoś nowego nauczyłaś. Powinnaś mi ładnie podziękować, zamiast się unosić.

Gość gość
"Faktycznie, na wszelki wypadek ponastawiala tych przecinkow po kazdym wyrazie, uczuna " . Nie po każdym wyrazie, tylko tam gdzie powinny być, moja droga nieuczona. Widzę, że nadal cię coś boli. ;)

Gość prawda boli
gosc a Ty co trzesiesz porami,ze zadna Polka Cie nie zechce czy sie boisz,ze murzyni Ci wszystkie Polki sprzatna sprzed nosa? Czlowiek-wazny jest czlowiek.Czy to zolty,bialy czy czarny...

Gość gość
przez te j**a/ne d*p/odajki ciagle mnie na ulicy zaczepiaja ciapate swinie :O Mysla pewnie, ze jak Polka to od razu sie rozloze przed nimi. Wszystkie te kur/wy bym lala po mordach za to. Moja kolezanka Czeszka nie ma z nimi problemu bo Czeszki nie slyna z dawania du/py zwierzetom.

Gość gość
A ja dzisiaj bylam w parku z dzieckiem i widzialam jak siedziala glupia Poleczka, blondyna z brazowymi pasemkami, na oko 70 kg wagi a on tepy dresiarz. Coz to za smieszny widok byl jak nagle zaczeli sie klocic bo on dostal smsa od jakiejs kolezanki czy cos. Ona mu cos powiedziala a on do niej Zamknij sie k***a. A ona do niego A s********j palancie i poszla. A przyszli za raczke wczesniej. Oj jakie te poleczki sa tepe a ich polscy maczo nadaje sie tylko do lania po mordzie. A one do roochania of course :D :D :D

Gość do tej przecinkowej
wiesz co to moze ja ci rzuce kilka przecinkow na zapas bo wszyscy czuja bol d**y przedzierajac sie przez twoje spamy Masz i wypad stad inteligencyjo wikipediowa ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Gość gość
te ciapackie zlewy na sperme to jeszcze gorsze od tej patologii, tu opisanej :O Ciapackie dziw.ki to najgorszy sort, ich nawet patologiczny Polak nie tknie. One jedynie do r***a.nia przez kozoj.ebcow sie nadaja. A opinia idzie.... Powinno sie zaczac ostentacyjnie pokazywac szmatom gdzie jest ich miejsce. Dosc tego plugastwa na kazdym kroku!

Gość gość
A moj synek pare dni temu zrobil dobry uczynek i oplul na piaskownicy polskiego sinego bachora ktory z placzem uciekl do mamusi. Utuczona mamusia krzyczac na swojego zasinialego bachora poszla do domu :D :D :D :D widok przeuroczy :D

Gość gość
a czemu na niego nawrzeszczała?

Gość gość
Ta glupia krowa nie widziala ze moj synus go oplul. Przyszedl do niej z placzem a ze ten bachor sie jakal to nie mogl poprawnie wymowic o co chodzi. Berta sie wkirzyla ze marudzi i szarpnela go za sine chude grabie i poszli do domu. Komedia z tych pustakow :D :D

Gość gość
Rozumiem ze dorosli sie nielubia. Ale uczyc dziecko takich zachowan to chore.

Gość prawda boli
Pani powyzej,sama Pani jest zwykla buleczka kajzerka...na wiecej komplementow mnie nie stac.Gratuluje uciechy z tego,ze Pani dziecko oplulo inne dziecko.Nic tylko sie cieszyc. Zycze zeby w przyszlosci Pani dziecko weszlo Pani na glowe i na nia na.sralo:) Och bylby widok:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Zero szacunku do innch ludzi,jak mozna nazwac kogos krowa? Wspolczuje mezowi,partnerowi(jesli ktos taki istniej w Pani zyciu to sukces) A na marginesie to klocace sie pary mozna zobaczyc wszedzie.Czy to na placu zabaw ,czy w sklepie.Coz za kompletny brak obycia... Zycze z calego serca wiecej optymizmu,wiary w ludzi a mniej plotkarstwa. Mam nadzieje,ze nigdy w swoim zyciu nie trafie na ludzi Pani pokroju.Totalna porazka.Powodzenia:)

Gość gość
nie nadymaj sie tak bo pekniesz kochaniutka :D

Gość gość
A tam gadacie. Mam meza z Pakistanu i dziecko. Nasza coreczka pieknie sie bawi na placu z innymi dziecmi, roznej narodowosci ale wszystkie te dzieci znaja angielski lacznie z nasza corcia. A polskie dzieci sa z reguly spychane i bawia sie samotnie lub w towarzystwie jakiegos innego polskiego dzieciaka jesli jest w poblizu. Angielskiego nie znaja i sa takie jakies dzikie i widze wyraznie ze polskie dzieci nie sa akceptowane przez brytyjskie. I mowie tu o wieku okolo 6-7 lat.

Gość gość
do goscia z 17:02 ty znowu te swoje farmazony wypisujesz? juz ci raz napisalam najgorszy sort to wy; agresywne, chamskie, sfrustrowane polskie scierwa, ktore z braku zainteresowan i zycie osobistego wylewaja jad na forum. Zal mi takich jak ty

Gość gość
do -zona pakistanczyka.chetnie bym popisala. mowi zona sikha.. ja nie mam uprzedzen.. juz nie mam ..:) mam zamiar uczyc synka polskiego wiem ze bedzie gadal po ang w szkole.. bo my w domu gadamy po ang no i czasem sie gada po punjabi.. uczylas polskieog?ile ma latek corka?

Gość gość
"A polskie dzieci sa z reguly spychane i bawia sie samotnie lub w towarzystwie jakiegos innego polskiego dzieciaka jesli jest w poblizu. Angielskiego nie znaja i sa takie jakies dzikie i widze wyraznie ze polskie dzieci nie sa akceptowane przez brytyjskie." :D Na swojej wsi w PL mozesz te farmazony pieprzyc, tam analfabeci moze ci uwierza. Jestes dziw/ka a twoj bachor to smiec do obszczania. Myslisz, ze Anglicy maja dobre zdanie o takich szmatach jak ty? Smieja sie z ciebie i z twojego kozoj/ebcy. Pamietaj, dla Anglika jestes najgorsza szmata, zerem nic nie wartym. Nikt w porzadnym domu angielskim, nie wpusci za prog twojego szmaciarza bachora :D Na placu zabaw maja ochote szczeniakowi leb ukrecic ale sie hamuja. Do swojego domu, takich szmat jak ty i twoje kupopodbne pomioty sie nie wpuszcza. Nawet kibli w porzadnym domu bys czyscic nie mogla :D Info mam z pierwszej reki :P Malzenstwa z obcokrajowcem - tak ale z czlowiekiem a nie z dzikusem, wysmiewanym przez bialych. Ot, ty idiotko, ruch/ana przez koziego syna. Najpierw fiuta moczyl w p*****e kozy a teraz w twojej c***e. Ty naprawde myslisz, ze Anglicy maja dobre zdanie o ciapakach i ich bialych d*p/odajkach? Naprawde? Hahahahahaahah!!!!

Gość gość
alez te ciapackie kochanice sa agresywne. Dzieci uczy pluc na inne :O I dziwic sie potem, ze matki zabieraja swoje dzieciaki, jak przylazi ciapackie. To dzikie jakies, niewychowane. Jak zwykle teoria sie potwierdzila - z ciapakami wiaze sie sama patologia :D

Gość gość
Chyba komus zal d*pe sciska ze prawde napisalam :D Moja corka ma kolezanki i kolegow zarowno Brytyjczykow bialych z porzadnych dobrych rodzin jak i dzieci roznych narodowosci. Nie moja wina ze to wlasnie polskie dzieciaki nie umieja sie bawic z innymi oprocz Polakow i nie znaja angielskiego. Moja corka jest traktowana jak swoj. Jest wsrod swoich. Tu jest jej dom. Polskie dzieci sa emigrantami i tak sa postrzegani przez innych. Ponadto, w szkole u corci, polskie dzieci to bardzo slabi uczniowie. Coz poradzic? Moze to wina rodzicow? Dzieci sie ucza od rodzicow i wszystko jasne ;) Wiec moja droga mozesz ujadac ile wlezie. Moze ci nawet zylka z nerwow peknac. Mam to w d***e :)

Gość gość
buhahahahahahaha jakie bzdury. Ciekawe gdzie swoje dzieci bedziecie posylac do szkol jak wszedzie towarzystwo mieszane. Hahahahahahaha

Gość gość
" Dzieci uczy pluc na inne pechowiec.gif I dziwic sie potem, ze matki zabieraja swoje dzieciaki, jak przylazi ciapackie. To dzikie jakies, niewychowane." A czytalas tepaku wypowiedzi tipsiary ktora kaze swoim polskim bachorom podstawiac noge dzieciom o ciemniejszej skorze? Hahaha poczytaj sobie tepaku. To wlasnie one reprezentuja poziom blota. Polskie tipsiary z pasemkami i ich polskimi konkubentami i bachorami :D :D :D

Gość gość
"Jestes dziw/ka a twoj bachor to smiec do obszczania" --- Typowa wypowiedz polskiej patologii na emigracji. Niunia idz lepiej sobie wlosy utlen i na solare d*pe opal bo widze ze czegos ci brak. Ewentualnie zrob spoleczenstwu przysluge i podetnij sobie zyly. Odpady spoleczenstwa nie sa potrzebne na tym swiecie d****o. :D