Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1i1litera

czy mozliwa ciaza

Polecane posty

gość - no wlasnie to wszystko jest takie popieprzone ze boje sie ze nawet fakt iz bede w ciazy wiele miedzy nami nie zmieni , chociaz chcialabym byc z jednej strony bo juz od jakiegos czasu o tym myslalam ... zycze rowniez powodzenia i dzieki za odpowiedz

Gość gość
Głowa z góry wierze , że będzie dobrze. Przypomnisz moje słowa i trzymam kciuki , żeby wszystko się poukładało tak jak sobie życzysz.

Gość gość
1i1litera - coś na pocieszenie Zakażenie układu moczowego (ZUM) jest jednym z najczęstszych schorzeń występujących u ciężarnych kobiet. Jedną z postaci klinicznych ZUM jest zapalenie pęcherza moczowego. Problem ten dotyczy około 2% kobiet ciężarnych i najczęściej występuje w trzecim trymestrze ciąży

Gość 1i1litera
mam nadzieje, że i tobie i mi ulozy sie tak jak bedziemy najbardziej chcialy

Gość gość
Masz takie objawy : parcie na mocz – uczucie silnej, nagłej potrzeby oddania moczu, częste wydalanie moczu w bardzo małych ilościach, po kropelce, bóle w dole brzucha, odczuwane również podczas mikcji, pieczenie podczas oddawania moczu, kłujące bóle w cewce moczowej, stan podgorączkowy lub niewysoką gorączkę (do 38ºC), obecność krwi lub ropy w moczu. JEŻELI TAK TO PRZEZ TO SPÓŻNIA CI SIĘ OKRES !!

Gość 1i1litera
na pocieszenie? tzn ze to jest objaw ciezarnych...

Gość gość
Dziewczyny dajcie potem znać co i jak: lez85@wp.pl

Gość gość
do 1i1litera - objaw ciężarnych gdzie występuję zazwyczaj w III trymestrze czyli 7 8 9 miesiąc ciąży.

Gość 1i1litera
o kochana, dziekuje za tą informacje, te trymestry to dla mnie czarna magia :)

Gość gość
Spoko rozumiem i dotyczy to tylko 2 % kobiet więc zobacz jak mało. Nie jesteś w ciąży. Odezwij się na maila jak będziesz coś wiedzieć.

Gość 1i1litera
obiecuje :)

Gość gość
Oki będę czekać , ja spadam obiadek robić bo maż zaraz z pracy wraca. Miłego dnia życzę.

Gość 1I1litera
zrobiłam wczoraj test i wyszedł nagatywny, ale nadal czekam na okres :) kupiłam dziś glubulki patentex oval, o co chodzi z tą pianą? :/