Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1i1litera

czy mozliwa ciaza

Polecane posty

Gość 1i1litera

otóz mam tak problem, współżyłam z chłopakiem 17 sierpnia, okres powinnam dostać 23 sierpnia i nadal go brak. dodaje ze raczej w tym czasie nie powinnam miec dni plodnych, liczylam juz chyba na kazde mozliwe sposoby, 6 dni przed miesiączką nie mogą być dni plodne ;/ seks był z prezerwatywą, ale partner doszedł we mnie. w ostatnich kilku dniach dostałam chyba zapalenia pęcherza i mysle ze to moze byc przez stosunek. jestem młoda i jeszcze nie palę się do bycia matką.. czy ciąża jest mozliwa skoro była prezerwatywa i raczej brak dni płodnych? może przez to zapalenie opoznia mi sie okres?

Gość gość
Tak możliwe , że przez zapalenie pęcherza spóźnia Ci się okres. Hmm prezerwatywa , brak dni płodnych bardzo małe prawdopodobieństwo , żebyś była w ciąży. Poczekaj do wtorku jak dalej nie będziesz miała okresu zrób sobie test dla pewności , ale moim zdaniem nie jesteś w ciąży.

Gość gość
stosunek był 17 sierpnia? no to test nic nie pokaże, nawet jeśli jesteś w ciąży... a jeśli prezerwatywa nie pękła to co się martwić?

Gość 1i1litera
i moje miesiączki tez nie są zbyt regularne. w lipcu dostałam o 4 dni za wczesnie wiec teraz moze mi sie spozniac z jakiegos powodu. w grudniu mialam podobna sytuacje, ze wspolzylam i prze ten stres caly o tą ciąże okres spoznil mi sie o dwa miesiące..

Gość 1i1litera
gość: slyszalam i czytalam o takich przypadkach ze bez pękniecia prezerwatywy doszlo do zaplodnienia, przeraża mnie to...

Gość gość
Jeżeli był stosunek nawet z gumą to ciąża i tak jest możliwa

Gość gość
Spokojnie , ale nie miałaś dni płodnych więc głowa do góry.

Gość gość
Ludzie nie straszcie dziewczyny nie miała dni płodnych , prezerwatywa nie pękła więc nie jest w ciąży.

Gość 1i1litera
kupilabym ten test ale i tak jeszcze za wczesnie a ta sprawa spędza mi sen z powiek :( jedyna mysl co mnie ratuje to wlasnie te dni plodne ktorych wedlug mnie nie bylo. przed okresem nie caly tydzien to niemozliwe, prawda?

Gość 1i1litera
jesteście kochane dziewczyny, dzięki za slowa wsparcia :*

Gość gość
Teraz nie kupuj testu tak jak piszesz za wcześnie. Nie martw się dziś sobota idź na imprezkę pij się wódki i pobaw się. A jutro przyjdzie @

hej , mam pytanko bo boje sie ze moge byc w ciazy , ostatni okres mialam 21 lipca ktory trwal nie cale 3 dni i mialam tylko takie lekkie krwawienie , w dni plodne kochalam sie z narzeczonym prez 3 dni bez zadnego zabezpieczenia , teraz nie mam okresu nadal , a okropnie sie czuje mam nudnosci , bole brzucha , sikam ciagle i sie zaczynam martwic , tym bardziej ze sie rostalam z moim .... :/. podpowiecie mi cos ??

Gość 1i1litera
juz wczoraj butle winiacza wypilam i moze to przyspieszy...

Gość 1i1litera
Patiix: wszystko moze wiązac sie ze stresem, i oamietaj ze nie kazdy cykl jest owulacyjny, poczekaj na wynik testu ktory powinnas zrobic na dniach

Gość gość
Patiiix - moim zdaniem to jest możliwa ciąża. Nawet jak się jest w ciąży może wystąpić lekkie zaznaczam lekkie krwawienie. Musisz troszkę poczekać tak przynajmniej do środy to zrób sobie test. U Ciebie jest przypadek dni płodne , bez zabezpieczenia więc wszystko wskazuje na ciąże + dolegliwości.

dzieki dziewczyny za odpowiedz ajj az sie boje :(( tym bardziej ze raczej zawsze dostawalam wczesniej a nie pozniej okres :(( a martwie sie tez tym ze od paru dni mam gesta biala i w duzych ilosciach wydzieline ..

Gość 1i1litera
a skoro w lipcu twój okres nie byl normalny to moze cos sie poprzestawialo do gory nogami i stad to opoznienie w sierpniu, ale twoje dolegliwosci są dosc charakterystyczne

Gość gość
To są tak zwane upławy gdzie na początku ciąży też występują. Bolą Cię może piersi ?

wlasnie dolegliwosci mnie martwia , bo sie calkieminaczej czuje jak dotychczas , taka bez entuzjazmu spalbym najlepiej calymi dniami , moze faktycznie poczekam do tej srody i zrobie test

bola nie samowicie , a mam nie przesadzajac prawie dwa razy wieksze .. a bola mnie od tygodnia jakos

Gość 1i1litera
koniecznie musisz zrobić! ja podobnie... i zobaczymy co z tego wyjdzie. a zapalenie pecherza to może być objaw ciąży? O.O

Gość gość
No musisz poczekać , teraz to nie ma sensu żebyś robiła test. Będzie dobrze , nawet jak się okaże , że będziesz w ciąży to będziesz szczęśliwa zobaczysz , ile masz lat ?

nie wiem czy to moze byc objaw , oj nie wiem czy bede taka szczesiwa patrzac na to ze sie znim rostalam ...;( 22 lata mam

Gość gość
1i1litera - a skąd wiesz , że masz zapalenie pęcherza ?

Gość gość
Jak się okaże , że będziecie mieli dziecko to sobie wszystko poukładacie , wrócicie do siebie i będziecie kochającą się rodziną. Głowa do góry , może mi się łatwo mówi , ale jak byłam w Twoim wieku to też nie myślałam o ciąży teraz mam 27 lat za 5 tygodni rodzę i sobie tak myślę , czemu wcześniej nie chciałam zostać matką , zobaczysz jakie to piękne uczucie. Powodzenia

Gość 1i1litera
domyslam sie. objawy mam takie jakie powinny byc przy zapaleniu pecherza, biore juz tabletki i czuje lekką ulge. za to ja mam 17 lat i ciąża nie uszczęśliwiłaby mnie tak jak dorosłą kobiete...

1i1litera - spozniac Ci sie moze przez to ze przed wsumie samym okresem z nim wspolzylas , slyszlam ze duzo dziewczyn tak reaguje , ze sie im wtedy cos tam przestawia w organizmie

Gość gość
1i1litera - TY masz infekcję dróg rodnych , więc to ma bardzo dużo wpływ na spóźniający się okres. U Ciebie wykluczam ciążę.

Gość 1i1litera
powaznie? skoro tak to moze byc kolejna przyczyna,a ja mam bardzo wrazliwy organizm jesli chodzi o miesiączkowanie, jakakolwiek zmiana odbija sie na rozwaleniu cyklu