Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy po numerach auta i plotkach

Polecane posty

Gość gość

ludzie mówią od dawna o pościgu...że mnie widzieli:O czy policja mnie znajdzie? jak był pościg..to potem wkoło steak housa..chodziła policja z latarkami...:O szukali mnie! pozdrawiam Anita depp a ja mieszkam blisko steak housa w 15 i co teraz? jestem niemką ukrywam się w uk.

Gość gość
oczywiscie. Jak masz kręcone włosy i wichrowały przez szybę w trakcie ucieczki...to wielu ludzi juz wie, ze mieszkasz w 15 koło steak housa..I ze to byłas ty. JSW koło tego. tych akcji. Popełniłas przestępwsto. Tajniaki juz ciebie namierzyli, wiedzą ze siedzisz w uk. teraz...o tym sie mowi..byłam w sklepiku to faceci mowili, że szukają zbiegów..juz wczoraj

Gość gość
Nie zapomnij Brajana obywatela UK..on kierował:D tak sama bedziesz siedziec

Gość gość
po nr auta dojdą do posiadacza auta. Jeśli popełniłaś poważne przestępstwo to w uk też cię znajdą

Gość gość
I bardzo dobrze. Jak się nie szanuje polski i polskiej policji? facet w warzywniaku mówił, że to jest sprawa jak dla W-11:D był pościg i numery auta mają.

Gość gość
wszyscy byli ciekawi kogo ścigali...złodziei, bandytów, handlarzy kokainą bo i o tym się mówiło, czy kogoś o niewaznych papierach....

Gość gość
a co zrobiłaś?

Gość gość
nie zatrzymała się jak policja kazała im zjechac na pobocze...uciekali z piskiem opon jak w filmie! Moze mieli auto z marichuana i dlatego??? I kokainą? Brajan lubi sobie dac w zyłę? A Anita ciągnie fifke? Nie pracują, pewnie żyją z handlu narkotykami...i dlatego uciekali. Niewinny by się zatrzymał.

Gość gość
jechała 150 ! w mieście. Wieczór prawie noc. I bardzo dobrze! W Uk was znajdą, troszke to może potrwa, a moze nie Co Brajan nie ma prawa jazdy? Czy karty pobytu w Polsce?