Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZEMU TO TAKIE TRUDNE STARASZ SIE I NIC NIE WYCHODZI

Polecane posty

Gość gość

2 cykl moich staran i naa darmo nic nie wychodzi musze sie wyzalic kocham dzieci i chce miec swoje. Najgorsze jest te czekanie czy sie udalo i czy nie ksiazkowe objawy i wgl, a w dzien @ona przychodzi. Wczoraj widzialam sie ze swoja kolezanka jest w 6 miesiacu bedzie miala chlopca ciesze sie jej szczesciem wpadla z chlopakiem nawet tego nie planowali nie mysleli. Widocznie trzeba nie myslec tyle o dziecku ze chce sie jego. Ci ktorzy nie chxa dziecka to wpadaja a my musimy sie starac. Mozecie pomyslec ze histeryczka ze mnie ale taka prawda podziwiam te kobiety ktore naprawde dlugo sie staraja i maja sile probowac dalej ja najwidoczniej jestem za slaba.

Gość gość
dopiero 2 cykl, cierpliwosci

Gość gość
Mi to az plakac mi sie chce inne kobiety maja to jak na zawolanie chce byc w ciazy i juz jest a my musimy sie starac jak bysmy byly skazane na to tylko za co.

Gość gość
Mój partner chciał dziecko a ja nie i doszedł we mnie (bez mojej wiedzy) w jednym miesiącu z 3 razy i mu się udało :) niewiem jakim cudem. Widocznie ma silne plemniki. Teraz jesteśmy w 2 cyklu starań i jak narazie nic. Chyba znów muszę przestać chcieć dzieci i dać działać mojemu partnerowi:)

Gość gość
Zazwyczaj dobrzy ludzie dzieci nie maja A patologia rozmnaza sie na potege

Gość gość
To dobrzy ludzie powinni miec dzieci a nie te zle tylko slychac w telewizji zabila dziecko albo w beczkach na kapuste chowaja to jest z aprzeproszeniem kur** chore i to matka sie nazywa. A my czekamy i probojemy .

Gość gość
2 cykl i ty masz doły? za mną 40 i nie wiem ile jeszcze przede mną