Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastoolatka

Gdzie urządzić 18stkę i ile kosztowała wasza 18

Polecane posty

Gość Nastoolatka

Hej :) Za pół roku mam 18 ale już muszę zbierać pieniądze żeby ją zorganizować. Urodziny mam w połowie marca, także wtedy robię imprezę lecz nie mam pomysłu co i jak ponieważ jest to marzec, jest zimno i buro :) impreza w plenerze odpada, w domu to samo ze względu na młodszych braci i mamę z jej partnerem a także psa. Tak więc czy opłaca mi się wynająć salę na ok 20 - 25 osób, czy powinna ona znajdować się w mieście czy poza nim, ile mniej więcej wynosi catering i czy opłaca się bardziej załatwić własne jedzenie? Czy temat na imprezę 'hawaje' nadaje się na późną zimę/wczesną wiosnę? Proszę odpowiadajcie bo jestem zupełnie blada w tym temacie a mama nie umie mi doradzić ze względu na to, że ostatnią 18 wyprawiała bratu 12 lat temu :)

Gość gość
Ja mialam 18tke 47 lat temu. :classic_cool:

Gość gość
moja nic nie kosztowała :D

Gość mamamamammanmmam
ja za swojja placilem ponad 6 tysiecy, z dj, full zestaw zarcia i w jeden z lepszych restauracji w miescie

Gość gość
do matury się ucz :/

Gość mamamamammanmmam
ja sie nie uczylem i zdalem z***biscie :)

Gość gość
Jestem w technikum i maturę mam w.4 klasie więc póki co chce się wyszalec.na.spokojnie, bez.matury też.mozna.żyć ;)

Gość gość
ja swoją 18 spędziłam ze swoim narzeczonym, właśnie wtedy mi się oświadczył ;) więc w ogóle nie doradzę ;)

Gość gość
Ja 4 lata temu miałam osiemnastkę na sali spółdzielni mieszkaniowej, robiłam ją razem z koleżanką z klasy, więc koszty na pół, ale zdecydowana większość moich znajomych robiła na świetlicach wiejskich w okolicy. Kosztu Ci nie powiem, bo nie pamiętam, a nie chcę wymyślać. Dodam tylko, że ja też z połowy marca, koleżanka z którą robiłam z grudnia, a osiemnastka zrobiona w czerwcu, pierwszego dnia wakacji. Większość moich znajomych robiła niekoniecznie wtedy kiedy miała urodziny ;)

Gość Gorybosz
Ja z moimi koleżankami pojechałam w góry. A Tobie polecam poszukać lotów zagranicznych https://www.fru.pl/ Bilety lotnicze ceny mają tak niewielkie, że bez problemu możesz zafundować je kilku najbliższym przyjaciołom.

Gość gość
w piwnicy, 10 japcokow po 3,50 byly imprezka sie udala;-)

Gość gość
Robilam mezowi 30stke w lokalu. Wybralam nieduza restauracje ze smacznym jedzeniem. Impreza na 25 osob. Sam lokal to bylo ok 3500. Do tego troche alkoholu, i dj. Razem ok 5000. Ale warto bylo.